Ünlü Dansöz Asena İfade Verdi - Son Dakika
Güncel

Ünlü Dansöz Asena İfade Verdi

Ünlü Dansöz Asena İfade Verdi

Ünlü dansöz Asena yaptığı suç duyurusu üzerine menajeri hakkında açılan davada ifade verdi.

15.11.2012 17:04

Ünlü dansöz Asena yaptığı suç duyurusu üzerine menajeri hakkında açılan davada ifade verdi. Menajerinden şikayetçi olmadığını belirten Asena, yanlış kişiye dava açıldığını belirtti.

Asena lakaplı ünlü Dansöz Onur Çakmak, kendi adı ve resmi kullanılarak sahte sosyal paylaşım sitesinin açıldığını ifade ederek suç duyurusunda bulundu. Asena'nın suç duyurusu üzerine soruşturma başlatan Savcılık Asena'nın menajeri Sönmezer Turak hakkında iddianame hazırladı. Savcılık Turak'ın "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak" suçundan 1 yıldan 4 yıla kadar hapsini istedi.

İstanbul 30. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, müşteki Asena ile avukatı katıldı. Sanık Sönmezer Turak ise duruşmaya katılmadı. Duruşmada, kimlik tespitinin yapılmasının ardından ifade veren Asena, 'Benim şikayetime konu olan olay nedeniyle anladığım kadarıyla yanlış kişi hakkında dava açılmış. Çünkü sanık benim menajerim ve bütün işlerimi yapan kişidir, aile dostumdur. Bu kişi benim internet sayfalarım dair her türlü işlerimi yapar" dedi.

Yanlış bir tespit yapıldığının kanaatinde olduğunu belirten Sanıktan şikayetçi olmadığını belirten Asena, gerçek failin tespiti halinde ondan şikayetçi olacağını ifade etti.

Asena'nın avukatı Selma Yıldız da, sanıktan şikayetçi olmadıklarını ifade ederek, "Ssoruşturma sırasında Nazım K. isimli bir şahsın da ismi çıkmıştı. Onun hakkında işlem yapılmamış" dedi. Hakim, tebligata rağmen duruşmaya gelmeyen sanığın bir sonraki celse zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü Dansöz Asena İfade Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement