Ünlü Oyuncu ve Sunucu Kenan Işık'ın Hayatı Fonksiyonları Normale Döndü - Son Dakika
Güncel

Ünlü Oyuncu ve Sunucu Kenan Işık'ın Hayatı Fonksiyonları Normale Döndü

4 yıl önce gittiği spor salonunda ayağı kayıp düştükten sonra kafasından darbe alarak komaya giren Kenan Işık'ın hayati fonksiyonları normale döndü.

04.09.2018 16:15  Güncelleme: 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kenan Işık'ın, 2014'ün Mart ayında, İstanbul'da gittiği spor salonunda ayağının kayması sonucu yere düşüp başını çarparak komaya girmişti. Işık'ın aile dostlarından öğrenilen bilgiye göre, usta sanatçının durumunun iyiye gittiği ve komadan çıktığı bilgisine ulaşılmıştı. Kenan Işık'ı Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'nde bulunan yazlığında görüldüğü iddia edilmişti. Ancak bu sabah gelen haberlere göre Kenan Işık'ın sağlık durumunun aynı olduğu, yazlıkta görülen kişinin ise kardeşi Cengiz Işık olduğu ortaya çıktı.

"KENAN IŞIK'IN SOL TARAFI FELÇLİ"

Kenan Işık'ı Bodrum'da bulunan yazlığının balkonunda fotoğraf ve videolarla görüntüleyen ancak, videoları basınla paylaşmak istemeyen yazlık sakinleri, Işık'ın sol tarafı felçli ve bir kişinin yardımıyla hareket edebildiklerini söylemişlerdi. Tanıkları, Işık'ın sağlığının iyi olduğunu, ailesi ve akrabaları ile balkonda oturduğunu ve zaman zaman aile için konuşmalara gülerek karşılık verdiğini gözlemlediklerini belirtmişlerdi.

Ünlü Oyuncu ve Sunucu Kenan Işık'ın Hayatı Fonksiyonları Normale Döndü

"29 AĞUSTOS'DA AİLESİYLE BİRLİKTE BODRUM'DAN İSTANBUL'A DÖNDÜ"

Kenan Işık'ın yazlıktan komşusu olan görgü tanıdıkları "Kenan Bey, bitkisel hayattan çıktı, ailesiyle beraber yaz ayını Bodrum'da geçirdi ve 29 Ağustos, tarihinde Bodrum'da bulunan evinden ayrılarak İstanbul'a döndü" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü Oyuncu ve Sunucu Kenan Işık'ın Hayatı Fonksiyonları Normale Döndü

"İNŞALLAH EN YAKIN ZAMAN GELİR VE PROGRAMI SUNMAYA DEVAM EDER"

4 yıl önce gitmiş olduğu spor salonunda, saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu düşerek beyin kanaması geçiren ve o günden itibaren bitkisel hayatta olduğu söylenen Kenan Işık'ın, sağlık durumu hakkında açıklama yapılmıyor ve ailesinin ise usta sunucu ve oyuncunun hiç kimse ile görüşmesine izin vermediği söyleniyordu. Geçtiğimiz günlerde ise Murat Yıldırım, 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasının eski sunucusu Kenan Işık ile ilgili, "Ailesinden dolayı ziyaret etme şansım olmadı. İnşallah en yakın zamanda gelir ve programı sunmaya devam eder" yanıtını vermişti.

Ünlü Oyuncu ve Sunucu Kenan Işık\'ın Hayatı Fonksiyonları Normale Döndü

Son Dakika Güncel Ünlü Oyuncu ve Sunucu Kenan Işık'ın Hayatı Fonksiyonları Normale Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Ahmet54: Alman rallici shumacher ile bu kenan işik denilen adamdan sıkıldım iyice.ölmediler gitti ne can varmış be.trafik kazasinda gunde 100 kişi ölüyo binlerce yarali var terörde bilmem kac kişi ölüyo kimsenin umru degil.durup durup bunlarin haberini veriyolar. 4 84 Yanıtla
    Poyrazdamları: Düşünki kendini onların yerine koy, veya sen aynı durumdasın, ozaman sanada allah şifalar versinmi diyecekler ama senin kalbin kötü kararmış, bu saatten sonrada sanada allah rahmet eylesin 21 0 Rtdf: İnsanların ölümünü isteyecek kadar ruhsuz ve vahşisin..işine gelmiyorsa haberi okumazsın. 11 0
  • Karadenizli: Çok şükür dualarımız seninle özledik seni 22 2 Yanıtla
  • Nur: Yazıl cok sewındım walla ALLAH kımseyı hastalıkla sınamasın 24 0 Yanıtla
  • .: İnşallah sağlığına en kısa sürede kavuşursun sayın kenan ışık. 22 1 Yanıtla
  • Kardes payin: Doları duyunca ne tepki verecek acaba-:) Çok geçmiş olsun tekrardan süper bir haber 14 9 Yanıtla
  • fatih44: Hadi inşallah 21 1 Yanıtla
  • Mani: Seni çok sevdik kenan abi dualarımız seninle güzel insan inşallah en yakın zamanda iyileşirsin 21 0 Yanıtla
  • Figen yeter: Sevincden agladim cok mutluyum asil adam 16 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement