Ünlü Tasarımcılar Başarılarının Sırlarını Paylaşacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Ünlü Tasarımcılar Başarılarının Sırlarını Paylaşacak

Design Week Turkey, bu yıl moda eksenli atölye ve panelleriyle dikkat çekecek.

05.11.2018 10:46

Design Week Turkey, bu yıl moda eksenli atölye ve panelleriyle dikkat çekecek. 'Dünya Starlarının Yeni Modası: Türk Tasarımı', 'Tasarımın Işıldayan Yüzü: Mücevher' başlıklı panellerde ve Design Talks'ta ünlü tasarımcılar, yerelden ulusala uzanan başarı hikayelerini anlatacak.

16-18 Kasım'da Haliç Kongre Merkezi'nde 'Tasarım Ekosistemi' ana temasıyla gerçekleşecek Design Week Turkey 2018 (Türkiye Tasarım Haftası) için geri sayım başladı. 3 gün boyunca, 22 panel ve konferans, 50'den fazla konuşmacı, 19 sergi ve enstalasyon, 16 atölye çalışması, 100'ün üzerinde tasarımcı ve binlerce izleyicinin bir araya geleceği Design Week Turkey, bu yıl özellikle moda eksenli atölye ve panelleriyle de ilgi odağı olacak.

Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleşen Design Week Turkey 2018'de bu yıl düzenlenecek 'Dünya Starlarının Yeni Modası: Türk Tasarımı', 'Tasarımın Işıldayan Yüzü: Mücevher' ve Design Talks bölümünde yer alan 'Moda ve 3B Baskı' panelinde ünlü tasarımcılar, yerelden ulusala uzanan başarı hikayelerini izleyicilerle paylaşacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Ünlü Tasarımcılar Başarılarının Sırlarını Paylaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement