Ünlüler Galatasaray İçin Tek Yürek Oldu! - Son Dakika
Magazin

Ünlüler Galatasaray İçin Tek Yürek Oldu!

Ünlüler Galatasaray İçin Tek Yürek Oldu!

Real Madrid-GS maçını SuAda'da izleyenler arasında Bengü, Emre Aydın ve Gizem-Hakan Hatipoğlu çifti de vardı.

05.04.2013 06:03  Güncelleme: 08:09

Birçok işadamı ve ünlü isim; tüm Türkiye'nin nefes keserek izlediği Real Madrid-Galatarasay UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını canlı olarak Madrid'te izledi. İstanbul'da kalanlar ise maçı SuAda'da izlemeyi tercih etti. Bu geceye özel olarak hazırlanan Galatarasaray Adası'nda heyecan doruktaydı. Dev ekranların kurulduğu mekana gidenler arasında; Bengü, Emre Aydın, Hakan-Gizem Hatipoğlu, Ceyda Ateş, Ahmet Hotiç ve Sinan Öncel gibi isimler vardı.

BENGÜ'YE YAŞGÜNÜ SÜRPRİZİ

Galatasaray formaları ile coşkulu bir şekilde maçı seyredenler; gecenin sonunda, Galatasaray'ın 3-0 mağlup olmasıyla hayal kırıklığına uğradı. Geceden tek mutlu ayrılan isim ise aynı gece doğum gününü kutlayan Bengü'ydü. Arkadaşlarının yaptığı sürpriz, Bengü'nün keyfini yerine getirdi. Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ise maçı Tavola Restaurant'da izledi. Çilingiroğlu; karşılaşma öncesi "Galatasaray kazanırsa, büyük bir sürpriz olur" dedi.

MAÇI MADRİD'DE DEĞİL, EVDE İZLEDİ

Sinem Kobal, nişanlısı Arda Turan'la İspanya'da Ronaldo'nun locasında izleyeceği konuşulan karşılaşmayı; İstanbul'da, Dilara Endican'ın evinde seyretti. GS'nin yenilmesine çok üzüldü. Kobal, Turan'la 15 Haziran'da Çırağan Sarayı'ndaki düğünlerini erteledikleri iddiasını da yalanladı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlüler Galatasaray İçin Tek Yürek Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement