Ünlülerin Hayalindeki Koşu Partneri Kim? - Son Dakika
Güncel

Ünlülerin Hayalindeki Koşu Partneri Kim?

Rekabetle eğlence, koşamayanlara umut olmak için buluşuyor.

25.04.2015 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm dünyada aynı anda başlayacak Wings for Life World Run, dünyanın dört bir yanında omurilik araştırmalarını desteklemek üzere ikinci kez hayata geçiriliyor. 3 Mayıs 2015'te Türkiye saatiyle 14:00'da dünyada altı kıtada 35'ten farklı lokasyonda startı verilecek Wings for Life World Run'ın Türkiye ayağı 2014'te olduğu gibi 2015'te de Alanya'da koşulacak.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ünlü isimler Wings for Life World Run elçisi olarak herkesi koşuya davet ediyor. Yarışa destek veren ünlüler, hayallerindeki koşu partnerlerini de açıkladı. "Kimle koşmak istediniz?" sorusuna tarihten bir isim verenlerde oldu, yaşayan bir isim verenler de.

Milli voleybolcu Naz Aydemir, hayalindeki koşu arkadaşı olarak eşi milli basketbolcu Cenk Akyol'u seçiyor. Ayrıca Naz Aydemir en sevdiği tenisçi Rafael Nadal, ne kadar hızlı olduğunu görmek için Usain Bolt ve en sevdiği şarkıcı olduğu için Justin Timberlake ile de birlikte yarışmak istiyor.

Dünya şampiyonu kayakçı Lindsey Vonn, tenisçi Roger Federer'le ve Prenses Diana ile koşmak istediğini açıkladı. Tabii Vonn'un bir de vazgeçemediği isim var. O da halihazırda erkek arkadaşı olan golfçü Tiger Woods.

Dalga sörfçüsü Ian Walsh, rock şarkıcısı Meatloaf ve rock grubu Mötley Crüe ile koşmak istiyor. Gerekçe olarak da "Zaten koşarken bu isimleri dinliyorum, neden onlarla birlikte koşmayayım" diyor. Ian Walsh'ın gerçek fantezisi ise hız rekorlarını altüst eden Usain Bolt ile yarışmak.

America's Cup şampiyonu Jimmy Spithill eklektik bir seçim yaparak her telden çalan bir koşu takımı oluşturuyor. Onun birlikte koşmak istediği ilk iki isim; biri eski, biri yeni iki efsanevi boksçu Muhammed Ali ve Floyd Mayweaher. Spithill ayrıca AC/DC'nin gitaristi Angus Young ve Metallica'nın solisti James Hetfield'ı da koşu takımında mutlaka görmek istiyor.

Motokros efsanelerinden Robbie Maddison, koşu boyunca neşesini yüksek tutmak istediği için kendisini yol boyunca güldürebilecek iki isimle koşuya çıkmak istiyor. Bu isimler de Jim Carrey ve Eddie Murphy. Kaykaycı Joey Brezinski The Notorius B.I.G., Tupac Shakur, Marilyn Monroe ve Frank Sinatra'dan oluşan bir takımı hayal ediyor. Brezinski'nin hayali en uçuk olan, zira seçtiği isimlerin hiçbiri hayatta değil.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlülerin Hayalindeki Koşu Partneri Kim? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement