Ünye İmam Hatip Ortaokulunda Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Ünye İmam Hatip Ortaokulunda Mezuniyet Heyecanı

Ünye İmam Hatip Ortaokulunda Mezuniyet Heyecanı

Ünye İmam Hatip Ortaokulunda 2016-2017 mezuniyet töreni düzenlendi.

08.06.2017 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye İmam Hatip Ortaokulunda 2016-2017 mezuniyet töreni düzenlendi.

İlahilerle başlayan programda konuşan Okul Aile Birliği Başkanı ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Çalık, "Ben de 28 Şubat mağduru olarak kızıma İmam Hatip Okuluna gitmemesi yönünde çevreden uyarılar oldu ancak buna rağmen kızım bu okulu tercih etti. Kızım bana 'ben özgür okumak istiyorum. Bunun da bu okulda mümkün olacağına inanıyorum' dedi. Bu nedenle TEOG'da bu okulda başarısız olursun söylemlerine kulak asmayan kızım iyi bir başarı elde etti, tıpkı okulda okuyan diğer öğrenciler gibi" dedi.

Okul Müdürü Mustafa Ateş ise yaptığı konuşmada iki öğrencinin TEOG'da 120 soruda 120 net yaptığını ifade ederken "Eğitimde kalite ve başarının bir adresi de okulumuzdur. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimiz diğer okullarda okuyan öğrenciler gibi başarı göstererek bizleri gururlandırmıştır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından program öğrencilerin ilahi ve şiir dinletileri ile devam ederken törende okulda TEOG'da ilk 3'e giren öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca bu yıl mezun olan 175 öğrenciye de sınıf öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Yapılan törenin ardından öğrenciler aileleri ve öğretmenleriyle birlikte iftar sofrasında bir araya geldi.

Hem tören hem de iftar programına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, Ünye İlçe Müftüsü Vedat Başsan, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman ile çok sayıda kişi katıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünye İmam Hatip Ortaokulunda Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement