Urla Belediyesi Tsm Korosu Şarkılarını Kadınlar İçin Seslendirdi - Son Dakika
Yerel

Urla Belediyesi Tsm Korosu Şarkılarını Kadınlar İçin Seslendirdi

Urla Belediyesi Tsm Korosu Şarkılarını Kadınlar İçin Seslendirdi

Urla Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu 8 Mart Dünya kadınlar Günü dolayısıyla “Mahurla Avni Anıl Konseri” düzenledi.

10.03.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu 8 Mart Dünya kadınlar Günü dolayısıyla "Mahurla Avni Anıl Konseri" düzenledi. Urla Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu ile eşi Feyza Karaosmanoğlu'nun da katıldığı konserde koro müzikseverlere muhteşem bir gece yaşattı.

Şef Mustafa Yaşar Koçyiğit yönetimindeki Urla Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu kadınlar gününe özel gerçekleştirdikleri konser ile izleyenlere müzik dolu anlar yaşattılar. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde büyük bestekar Avni Anıl'a ait şarkılar seslendiren koro, ikinci bölümde Mahur makamında şarkılara yer verdiler.

Salonu dolduran Urlalılar ve müzikseverler doyumsuz bir konser daha yaşatan koroyu dakikalarca ayakta alkışlayarak memnuniyetlerini dile getirdiler.

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu başta koro şefi Mustafa Yaşar Koçyiğit olmak üzere tüm koro üyelerine verdikleri doyumsuz konser için teşekkür ederek çiçek sundu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Belediyesi Tsm Korosu Şarkılarını Kadınlar İçin Seslendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement