Üzülmez, Gençleri Askere Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Üzülmez, Gençleri Askere Uğurladı

Üzülmez, Gençleri Askere Uğurladı

Kartepe Şefkatiye ve Köseköy Mahallesi'nden askere gidecek olan gençlerin düzenlediği asker uğurlama törenine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'de katıldı.

31.10.2017 15:55  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Şefkatiye Mahallesi'nde ikamet eden 15 genç vatan borcunu ödemek için askere gitti. Geçtiğimiz günlerde askere giden 15 genç Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i makamında ziyaret ederek, düzenlenecek olan asker uğurlaması törenine davet etmişlerdi. Başkan Üzülmez gençlerin davetini kırmayarak düzenlenen asker uğurlama törenine katıldı. Şefkatiye Mahallesi'nde bu sene Tayfun Andaç, Fatih Şişman, Serhat Mut, İlker Demir, Selim Üzülmez, Ayhan Umut, Onur Gül, Yakup Demir, Oktay Temel, Burak Ay, Burak Üzülmez, Emre Bıkmaz, Metehan Aslan, Kadir Mut ve Bayram Güneş gitti. Asker uğurlamasının ardından gençler için Şefkatiye Mahallesi Merkez Camii'nde akşam ile yatsı namazı arasında Kur'an-ı Kerim okutuldu. Ayrıca Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde Köseköy'den askere giden 8 genç için düzenlenen asker uğurlamasına katıldı. Başkan Üzülmez'e AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın'da eşik etti.

PEYGAMBER OCAĞI

Kartepelşi gençlerin asker uğurlamasına katılarak heyecan ve coşkularına ortak olan Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez "Bu da şunun göstergesi "Türk Milleti asker doğar, asker yaşar" askerlik bizim ruhumuzda var. İnancımız gereği asker ocağına, Peygamber ocağı olarak bakarız ve öyle biliriz. Bizim zamanımızda askerlik uzundu 18 ay askerlik yaptık. Gençlerimiz gururla, onurla askerlik görevlerini ifa edecekler. Allah sağlıkla kavuştursun. Şimdiden tüm askerlerimize hayırlı yolculuklar ve hayırlı teskereler diliyorum. Askerlerimiz olmasa biz evlerimizde rahat burada uyuyamayız. Askerlik bir nöbet değişimidir. Dün bizler bu nöbeti tuttuk. Daha sonra bizim çocuklarımız bu nöbeti tuttu. Şimdi de sevgili gençlerimiz vatan nöbeti tutacaklar ve inşallah hayırlarla aramıza gelecekler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez, Gençleri Askere Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement