Üzülmez'in Makamı Boş Kalmıyor - Son Dakika
Güncel

Üzülmez'in Makamı Boş Kalmıyor

Üzülmez\'in Makamı Boş Kalmıyor

Cazibe Merkezi Kartepe'yi inşa etmek için yola çıkan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in makamı bu hafta da ziyaretçileriyle doldu.

26.08.2016 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tecrübeleri ve mesaisini Kartepe'nin geleceğini şekillendirmek için harcayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe ve Kocaeli'den kendisini ziyarete gelen misafirleriyle gündemi değerlendirip, hizmet ve projelerle ilgili fikir alış verişinde bulundu. Kartepe'ye değer katacak fikirlere her zaman açık olduğunu belirten Başkan Üzülmez, ziyaretçilerinin görüş ve önerilerini de dikkatle dinledi.

İş, siyaset, STK dünyasından çeşitli konukları makamında ağırlayan Başkan Üzülmez'in ziyaretçileri arasında; Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı, Kartepe Meclis Üyesi Yaşar Kemal Bayraktar, Ak Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karbuz, Arslanbey Mahalle Başkanı Serkan Şengül ve yardımcısı Mehmet Yılmaz, Kocaeli Seyyar Esnafı ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Serim ile Başkan Yardımcısı Serkan Boztürk, Türkiye Emekliler Derneği Körfez Şube Başkanı Derviş Ilgaz ve yöneticileri Işıl Eroğlu ile Necla Alış, Genç Tur firması sahibi Ali Genç, Ak Parti Kartepe İlçe kurucularından Serkan Seyhan ve Özgür Kocaman yer aldı.

Başkan Üzülmez, eşsiz doğal güzelliklere sahip Kocaeli'nin güzide ilçesi Kartepe'nin emin ellerde olduğunu söyleyerek, misafirlerine ziyaret ve iyi dilekleri için teşekkür etti. "Çıktığımız halka hizmet yolunda, değerli dost ve kardeşlerimizin fikirleri bizim için önemlidir. Daha verimli ve üretken olabilmek için her kesimden görüşlerin önyargısız olarak değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum" diyen Başkan Üzülmez, özellikle ülkemizin içinden geçtiği zor ve kritik bu günlerde, herkesin ortak davasının vatanın bölünmez bütünlüğü olduğunu bilerek davranması gerektiğinin de altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez'in Makamı Boş Kalmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement