Üzümlü Belediyesi 10 Yeni Araç Aldı - Son Dakika
Yerel

Üzümlü Belediyesi 10 Yeni Araç Aldı

Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde belediyece alınan yeni araçlar düzenlenen törenle tanıtıldı

22.06.2013 15:13

Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde belediyece alınan yeni araçlar düzenlenen törenle tanıtıldı.

Üzümlü Belediyesince araç ve makine parkını yenileme çalışmaları kapsamında 2 milyon liraya mal olan yeni iş makineleri ve hizmet araçlarının açılışıyla yaklaşık 9 milyon liraya bitirilmesi hedeflenen 14 dönümlük alanda, belediye hizmet binası, kültür evi, 22  iş yeri, park, meydan ve yeşil alandan oluşan modern ve ihtiyaçlara uygun her türlü sosyal ihtiyacı bünyesinde karşılayabilecek donatılara sahip yeni çarşı ve meydan projesi tanıtıldı.

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, törende yaptığı konuşmada, kentsel dönüşümün şehirciliğin ulaştığı son nokta olduğunu belirterek, "Bu yeni iş makinelerinin ve modern şehirciliğin son noktası olan kentsel dönüşümün Üzümlü ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Üzümlü Belediye Başkanı Sami Sertadım, törende yaptığı konuşmada, yeni alınan araçların ve başlanılan projenin ilçe ve bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

Sertadım, şöyle konuştu:

"Yeni aldığımız 10 aracımızı tek kuruş kredi kullanılmadan bir kısmı hibe bir kısmı satın alınma ile kazandırıldı. Geçtiğimiz yılın Kasım ayında başladığımız kamulaştırma çalışmalarıyla yaklaşık 15 dönümlük alan belediyemizce kamulaştırılıp, çarşı projeleri kentsel tasarımları yapılmış ve bugün bu alanda yıkım çalışmaları başlayacaktır. Bugün bunun finalini Üzümlü Çarşısının ıslah çalışması ile birlikte inşallah finalini yapıyoruz. Üzümlü'müz dünden çok daha iyi, yarın bugünden çok daha iyi olacak."

Törene, Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Necmettin Ünal, belde belediye başkanları, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. - Erzincan

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üzümlü Belediyesi 10 Yeni Araç Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement