Valbuena Açıkladı: Fenerbahçe İle Özel Bir Anlaşma Yaptık - Son Dakika
Spor

Valbuena Açıkladı: Fenerbahçe İle Özel Bir Anlaşma Yaptık

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-1 mağlup ettiği maçta kilidi açan oyuncu olan Valbuena, maç sonunda önemli açıklamalarda bulundu. Fransız futbolcu, Fenerbahçe ile özel bir anlaşma yaptığını açıkladı.

05.05.2019 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de 1 gol 1 asistle yıldızlaşan Valbuena, maç sonrasında beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

34 yaşındaki Fransız yıldız konuşmasının başında kendisinin oyuna katkısının bir önemi olmadığını ve önemli olan takımın birlikteliği olduğunu savunurken, "Valbuena ya da Valbuena'sız bunun önemi yok, önemli olan takımdı. Tehlikeli noktadan uzaklaştık. Kişiler önemli değildir, kişiler 2. plandadır. Skor anlamında geriye düşsek bile maçı kazanmayı başardık. Önemli olan bu." dedi.

"FENERBAHÇE İLE ÖZEL BİR KONTRAT YAPTIK"

Valbuena konuşmasının devamında geçtiğimiz hafta Fenerbahçe yönetimi ile masaya oturduğunu aktardı ve, "Kulüple beraber oturduk, konuyu çözdük. Bu sezon 25 maçta forma giyersem, otomatik olarak uzuyordu kontratım. Masaya oturduk kulüple, Fenerbahçe ve benim için uygun bir anlaşma yaptık. Özel bir anlaşma oldu. Benimde kontratım sezon sonunda sona erecek. Önümüzde yıl nerede olacağımı sezon sezonunda göreceğiz. " diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Valbuena Açıkladı: Fenerbahçe İle Özel Bir Anlaşma Yaptık

Son Dakika Spor Valbuena Açıkladı: Fenerbahçe İle Özel Bir Anlaşma Yaptık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Xmen : Ulke battı bıttı sızın derdınıze bakın ulkede kaos cıktı kaos hersey zamlandı kımse bısey alamıyor ekonomı coktu kulupler bıle battı herkes kampanya yapıyor bu hukumet degılmıyfi başkanlık sıstemı gelınce ulke depar atıcak patınaj cekmıycek dıye eskı başbakan bın alı yıldırım canlı yayına cıktı guney koreyle turkıyeyı kıyasladı asgarı ucret guney kore bukadar bızde başkanlık sıstemıne gecmemız lazım demerımı elınde dovızlerle degerlendırmede bulundu ne oldu ulkeyeee 10 sene gerı gittik anında kımse ıs yapamıyor kımse herkes aç battı a partısı boyle gıderse son cırpınısları vergı ustune vergı zam ustunr zam yapılıyor secım vaatlerıyle dedıklerı bırbırını tutmuyor herkes yalancı hangı partı olursa olsun herkes cebını doldurmanın pesınde vesselam 18 5 Yanıtla
  • Saban bal: Kandirdilar seni keklik 3 alacagina 1 bile vermezler bunlar sana yazik oldu senin arin terine 4 17 Yanıtla
  • Tusubasa: Fenerbahçeyi ayakta tutan bu adamın kontratını da uzatmıyorlarsa ne diyelim freyler slimaniler mehmet topallar neustadtter ler oynasın. Gs veya Bjk de falan olsa bu adamı başlarına taç yaparlardı. 17 2 Yanıtla
  • Sarı kanarya: Ne özel anlaşması bücür. 1 4 Yanıtla

Advertisement