Vali Eşi El Emeği Göz Nuru Eserleri İnceledi - Son Dakika
Güncel

Vali Eşi El Emeği Göz Nuru Eserleri İnceledi

Vali Eşi El Emeği Göz Nuru Eserleri İnceledi

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı’nın eşi Yasemin Kalkancı, Halk Eğitim Merkezi ve Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) bünyesinde açılan meslek edindirme kurslarında kadınların ürettiği el emeği göz nuru eserleri inceledi.

01.03.2018 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı'nın eşi Yasemin Kalkancı, Halk Eğitim Merkezi ve Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) bünyesinde açılan meslek edindirme kurslarında kadınların ürettiği el emeği göz nuru eserleri inceledi.

ÇATOM ve Halk Eğitim Merkezini ziyaret eden Yasemin Kalkancı'ya Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar'ın eşi Fatma Kulalar, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'nun eşi Fulya Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy'un eşi Ünzile Atasoy ve İl Emniyet Müdürü Metin Alper'in eşi Kezban Alper eşlik etti.

Vali eşi Kalkancı, ÇATOM ve Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği göz nuruyla hazırladığı birbirinden güzel eserleri hayranlıkla inceleyerek bayan kursiyerler ve öğretmenlerle sohbet edip, yaptıkları dikiş ve nakış el ürünleri hakkında bilgi aldı.

Kursların durumu hakkında Halk Eğitim Merkezi Aziz Özbilgiç'ten bilgi alan Vali eşi Kalkancı, açılan kursların mesleki açıdan büyük kazanımlar getirdiğini ve bu kurslar sayesinde kadınların kendi işini kurmasının yanı sıra aile bütçelerine de katkıda bulunduklarını söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Eşi El Emeği Göz Nuru Eserleri İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement