Vali Kahraman Esnaf Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Kahraman Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Vali Kahraman Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, esnaf ziyaretleri kapsamında Kelkit Durakları bölgesindeki esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek, çay içip sohbet etti.

26.05.2016 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, esnaf ziyaretleri kapsamında Kelkit Durakları bölgesindeki esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek, çay içip sohbet etti.

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, esnaf ziyaretleri kapsamında Kelkit Durakları olarak bilinen Kızılay Mahallesi'nde ziyaretlerde bulundu. Bölgedeki bazı esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulunan Vali Kahraman, kıraathaneleri gezerek vatandaşlarla selamlaşıp, çay içip sohbet etti. Kelkit Durakları bölgesindeki esnafı ziyaret eden Vali Süleyman Kahraman, vatandaşların sorunlarını dinleyerek bilgi alış verişinde bulundu. Hayırlı işler, bereketli ve bol kazançlar dileklerinde bulunarak, esnafların talep ve sorunları hakkında bilgi alan Vali Kahraman, esnafın iş durumunu sordu. Küçük esnafın ticaretin temel direği konumunda olduklarını ifade eden Vali Süleyman Kahraman; "Sizlerin istek ve görüşleri bizim için önemlidir. Siz değerli hemşerilerimize kapımız ve gönlümüz her zaman açık. Sizlere hizmet için varız. İnanıyorum ki, şehirle bütünleşip sizlerle beraber Erzincan'da güzel çalışmalara imza atacağız." dedi.

Esnaf ziyareti esnasında esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulunan Vali Süleyman Kahraman, el ele vererek birçok sorunların üstesinden gelinebileceğini vurguladı. İşyerlerinde Vali Kahraman'ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren bölge esnafı, ilk kez bir Valinin bu bölgede ziyarette bulunduğuna dikkat çektiler. Buradaki vatandaşlar ziyaretinden dolayı Vali Kahraman'a teşekkür ederek görevinde başarılar dilediler.

Vali Süleyman Kahraman, buradaki ziyaretin ardından Halitpaşa Caddesi'nde hizmete giren Terzioğlu Halı ve Mobilya Mağazasını ziyaret ederek işletme sahibi Dursun Terzioğlu'na hayırlı olsun dileklerinde bulundu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kahraman Esnaf Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement