Vali Kamçı Semt Konağı Açılışına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Vali Kamçı Semt Konağı Açılışına Katıldı

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kocasinan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mahzenin Mahallesi Semt Konağı'nın açılış törenine katıldı.

27.10.2017 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kocasinan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mahzenin Mahallesi Semt Konağı'nın açılış törenine katıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Kamçı, törende yaptığı konuşmada, tesisin, mahallenin ve vatandaşların yaşantısına değer katacağını belirtti.

Vali Kamçı, yapımı tamamlanan semt konağı için Kocasinan Belediyesinin 330 bin lira harcama yaptığını ve bu modern yapının inşa edildiğini ifade etti.

Semt konağının zemin katında esnafların kullanımına ayrılan 4 dükkanın yer aldığını aktaran Kamçı, şunları kaydetti:

"Konağın 1. katında yer alan salon da vatandaşlarımız düğün, nişan, taziye gibi birçok sosyal etkinliğini gerçekleştirebilecek. 2. katında ise semt sakinlerinin kullanımına hizmet edecek bir spor salonu yer almaktadır. Bu tesis, mahallemiz ve vatandaşlarımızın yaşantısına değer katacak, gündelik yaşantılarında farklı etkinlikler yapmalarına ve özel günlerinde bir araya gelmelerine imkan sağlayacaktır."

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de insanları doğdukları yerde doyurmak için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Bir yandan Büyükşehir Belediyesi olarak biz, diğer yandan da ilçe belediyelerimiz bu kapsamda önemli çalışmalar yapıyor. Bu vesile ile açılışını gerçekleştirdiğimiz Mahzemin Semt Konağı'nın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Törene, Kocasinan Kaymakamı Mustafa Kılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlarda katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Kamçı Semt Konağı Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement