Vali Karaloğlu Alanya'da Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Karaloğlu Alanya'da Temaslarda Bulundu

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Futbolun şehirlerin marka değerine büyük katkısı oluyor.

18.06.2016 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Futbolun şehirlerin marka değerine büyük katkısı oluyor. Bu anlamda iki takımız da Antalya'ya büyük katkı sağlayacaktır." dedi.

Karaloğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Alanya ilçesine geldi. Antalya Valiliği görevine başladıktan sonra ilçeye ilk defa gelen Karaloğlu, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

Karaloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada Antalya'yı tanımaya çalıştığını belirterek, bu anlamda Alanya'ya inceleme yapmak üzere geldiğini söyledi. Alanya'yı çok önemsediğini dile getiren Karaloğlu, "Alanya Antalya'nın önemli ilçerinden biri. Bu anlamda Alanya ve Manavgat'ı ziyaret ederek sorunları varsa yerinde görmek istedim." dedi.

Karaloğlu Süper Lig'de mücadele edecek Alanyaspor'a da başarılar dileyerek, "Antalya'yı bu yıl Süper Lig'de iki takım temsil edecek. kendilerine başarılar diliyorum. Futbolun şehirlerin marka değerine büyük katkısı oluyor. Bu anlamda iki takımız da Antalya'ya büyük katkı sağlayacaktır." diye konuştu.

Ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret eden Karaloğlu, Alanya Kalesi'nde de incelmelerde bulundu.

Karaoğlu'nun ziyaretine İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul ve kamu kurum ve kuruluşlarının bölge müdürleri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Karaloğlu Alanya'da Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement