Vali Koçak, Efeler'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Koçak, Efeler'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Koçak, Efeler\'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Efeler Muhtarlar Derneği yönetimi ve muhtarlarla toplantı gerçekleştirdi.

22.09.2016 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Efeler Muhtarlar Derneği yönetimi ve muhtarlarla toplantı gerçekleştirdi.

Vali Ömer Faruk Koçak, Efeler Muhtarlar Derneği yönetimiyle Kuyulu Mahallesi'nde düzenlenen kahvaltıda buluştu. Toplantıya Vali Ömer Faruk Koçak'ın yanı sıra Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Anol, yönetim kurulu üyeleri Yılmazköy Muhtarı Şahin Can, Işıklı Mahallesi Muhtarı Ercan Özçineli, Kuyulu Köyü Muhtarı Ali Kılıçaslan, Dağeymir Muhtarı Ayhan Korkmaz, Ortaköy Muhtarı Ahmet Korkmaz, Dereköy Muhtarı Ali İlhan, Kadıköy Muhtarı Doğan Altan katıldı.

Vali Koçak ve Dernek yönetim kurulu üyeleri, muhtarların ve mahalle sakinlerinin yaşadıkları sorunları ve çözüm önerileri konusunda fikir teatisinde bulundu. Muhtarlar tarım arazilerinin imara açılması, jeotermalin olumsuz etkilerinin giderilmesi, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nın işlevselleşmesi vb. konularda görüşlerini Vali Koçak'la paylaştı. Köy yollarının çok bozuk olduğunu, asfaltlama çalışmalarının yetersiz olduğunu, alt yapı hizmetlerinin istedikleri gibi yapılmadığını ve bu konuda Vali Koçak'ın yardımcı olmasını istedi.

Vali Koçak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettikten sonra Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nın tüzel kişilik kazandığını ve bütçesinin olacağını, hizmetler konusunda etkin olacağını ifade etti. Koçak, muhtarların sorunlarını yerel yönetimlerle koordine içerisinde kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını kaydetti.

FETÖ terör örgütü, PKK ve diğer bölücü ve terör örgütleri ile mücadeleye kesintisiz devam edildiğini belirten Vali Koçak, vatandaşların duyarlılığına da teşekkür etti. Toplantıdan sonra Kuyulu köyünde kahveleri dolaşan Vali Koçak, vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Vatandaşların kendisinden herhangi bir isteklerinin olup olmadığını soran Vali Koçak'a, vatandaşlar bölge hastanesinin ne zaman biteceğini sorması üzerine, projelerinin ve kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığını, bu yıl sonu itibariyle ihalesinin yapılabileceğini ve en kısa zamanda da bitirileceğini bildirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Koçak, Efeler'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement