Vali Tekmen, Yeni Hizmete Giren Hastane de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Tekmen, Yeni Hizmete Giren Hastane de İncelemelerde Bulundu

Vali Tekmen, Yeni Hizmete Giren Hastane de İncelemelerde Bulundu

Ardahan Valisi Mustafa Tekmen yeni hizmete giren 150 yatak kapasiteli hastanede incelemelerde bulundu.

29.01.2012 15:36

Ardahan Valisi Mustafa Tekmen yeni hizmete giren 150 yatak kapasiteli hastanede incelemelerde bulundu.

Vali Tekmen, yaklaşık 1 ay önce geçici kabulü yapılan hastanenin temizlik ve tüm ünitelerinin yerleştirilmesinin tamamlandığını ve bir haftadır da sağlık hizmetlerinin verilmeye başladığını söyledi.

Vali Tekmen, kışın ortasında da olsa bu hastaneyi bir an önce vatandaşın hizmetine sokma yönünde gösterdikleri çabalarının sonucunu aldıklarını ve vatandaşı büyük bir sıkıntıdan kurtardıklarını, vatandaşın mutluluğunu bugün burada görmenin de kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Vali Tekmen, yaz-kış demeden halkımıza yatırım ve hizmetleri yetiştirmede adeta koşturulduğunu söyledi. Tekmen, sömestr tatilinde bu semtteki 24 derslikli okulun açılışa hazır hale getirilip 2. Sömestrin başında hizmete sokacaklarını, bunun için görevlilere talimat verdiğini ve yine TOKİ tarafından inşaatı tamamlanan merkezdeki 300 kişilik öğrenci yurdunun da aynı zamanda devreye girmesiyle eğitimin fiziki altyapısının tamamlanmış olacağını açıkladı.

Kanalizasyonu, takviye içme suyu ve yolunun çok önceden ve de kurum ayrımı yapmadan devletin bütün kurumlarının birlikte çalıştırılması ve çabalarıyla altyapısı tamamlanan bu semtteki 500 daireli TOKİ binalarının hak sahiplerine tesliminin bir an önce yapılması için yetkililerle temaslarının devam ettiğini söyleyen Tekmen, bu bölgede yeni bir şehrin doğacağının, trafiğin şehrin doğusundan batısına sürekli akış göstererek şehirciliğin, şehir hayatının ve ekonomisinin canlanacağının müjdesini verdi.

Vali Mustafa Tekmen, uygulamalarda görülen eksikliklerin ve görülen hataların da kısa sürede giderilmesiyle modern ve 5 yıldızlı otel konforunda olan bu yeni hastanemizin yakın bir zamanda Sağlık Bakanımızın teşrifleriyle resmi açılışının da yapılacağını sözlerine ekledi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Tekmen, Yeni Hizmete Giren Hastane de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement