Vali Ustaoğlu'ndan Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali Ustaoğlu'ndan Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret

Vali Ustaoğlu\'ndan Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, eşi Şenay Ustaoğlu ile birlikte her hafta sonu şehit aileleri ve gazilerle engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

05.03.2018 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, eşi Şenay Ustaoğlu ile birlikte her hafta sonu şehit aileleri ve gazilerle engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Ziyaret programına Bitlis merkezden başlayan Ustaoğlu'na, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmetullah Altun ve ekibi de eşlik etti. İlk olarak engelli ve yaşlı Perişan Tan'ı ziyaret eden Vali İsmail Ustaoğlu, devletin şefkatli elini uzatarak, sağlık durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra şehit güvenlik korucuları Hüsamettin Kandemir'in eşi Şehrinaz Kandemir ve Rıfat Uslu'nun eşi Nazife Uslu ziyaret edildi.

Ziyaretlerini Tatvan ilçesinde sürdüren Vali Ustaoğlu, Afrin şehitleri Uzman Çavuş Hüseyin Şahin'in eşi Çimen Şahin ve Uzman Çavuş Bekir Evren'in eşini ve ailesini ziyaret etti.

Daha sonra Afrin gazisi Astsubay Muammer Filiz'in evine geçen Vali Ustaoğlu, gazinin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Ustaoğlu ve beraberindekiler, son olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminde gazi olan Mehmet Özel'i ziyaret ederek, 'Devlet Övünç Madalyası ve Beratı'nı takdim etti.

Vali Ustaoğlu, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada "Biz gazi oluruz, şehit oluruz ama asla bu ülkeyi böldürtmeyiz. Kirli hesaplar yapan hainlerin cennet vatanımızı bölmesine izin vermeyeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Allah şehit ve gazilerimizden razı olsun. Ailelerine de Allah'tan sabırlar niyaz ediyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Ustaoğlu'ndan Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret - Son Dakika


Advertisement