Vali Yerlikaya Trafik Kazasında Yaralanan AK Parti Milletvekili Yüksel'i Ziyaret Etti - Gaziantep - Son Dakika
Güncel

Vali Yerlikaya Trafik Kazasında Yaralanan AK Parti Milletvekili Yüksel'i Ziyaret Etti - Gaziantep

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, trafik kazasında yaralanan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel'i ziyaret etti.

12.08.2016 18:44

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, trafik kazasında yaralanan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel'i ziyaret etti.

Vali Yerlikaya, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar ve Mehmet Akyürek ile Yüksel'in tedavi gördüğü Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Mücahitler ek binasına geldi.

Yerlikaya, doktorlardan Yüksel'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Hastanede gazetecilere açıklamada bulunan Milletvekili Uzer, Yüksel'in hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi.

Yüksel'in Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki taziye ziyaretine gittiğini belirten Yüksel, "Sayın vekilimizin kaburgalarında zedelenme ve çatlamalar mevcut. Yanında bulunan iki arkadaşımız da hafif şekilde yaralandı. Arabanın vaziyetine ve kazanın oluş şekline baktığımızda Cenab-ı Allah Sayın Yüksel'i bize bağışlamış. Sayın vekilimiz gerçekten çok samimi ve çok sevdiğimiz bir arkadaşımız. Ben kendisine Allah'tan şifa diliyorum. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur. İnşallah ufak çatlak ve kırıklarla bunu atlatacak." diye konuştu.

Vali Yerlikaya Trafik Kazasında Yaralanan AK Parti Milletvekili Yüksel\'i Ziyaret Etti - Gaziantep
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Yerlikaya Trafik Kazasında Yaralanan AK Parti Milletvekili Yüksel'i Ziyaret Etti - Gaziantep - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement