Valilik Önünde Başına Silah Dayadı - Son Dakika
Güncel

Valilik Önünde Başına Silah Dayadı

Valilik Önünde Başına Silah Dayadı

Manisa Valiliği önünde intihar etme girişiminde bulunan bir kişi, polis ve gazeteciler tarafından ikna edildi.

25.03.2013 16:05  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valiliği önünde başına silah dayayıp intihar etme girişiminde bulunan bir kişi, polis ve gazeteciler tarafından ikna edildi.

Olay, saat 13.45 sıralarında Manisa Valiliği'nin Cumhuriyet Meydanı'na bakan tarafında meydana geldi. Elindeki silahı başına dayayan C.D., Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ve AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ile görüşmek istediğini belirtti. Yaşadığı maddi durumdan bunaldığını ve çocuklarının yüzüne bakamadığını belirten C.D., "Ben Vali Daşöz ve AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ile konuşmak istiyorum. Onlar gelene kadar kimseyle konuşmayacağım. Benim hayatımı mahvettiler. Buraya çıkarıp beni rezil ettiler. Ölümden korkum yok" dedi. Olay yerinde bulunan polis ekipleri vakit kaybetmeden valilik önünde güvenlik çemberi oluşturdu. Polisleri yanından uzaklaştırmaya çalışan C.D.'yi, olay yerinde bulunan İHA ve DHA muhabirleri ikna etmeye çalıştı. Olay yerine gelen Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan Özkabakçı ve Asayiş Müdürü Mustafa Kabukçu da C.D. ile bir süre konuştu. Özkabakçı ve Kabukçu ile birlikte valilik binasının yanındaki boş alana oturan C.D., bir süre sonra silahını polis ekiplerine teslim etti. Silahı uzaklaştıran polis, daha sonra C.D.'yi gözaltına aldı.

Öte yandan Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ün C.D'in durumuyla ilgileneceği, iş bulması ve yardım yapılması konusunda ilgili kurumlarla irtibata geçeceği öğrenildi.

İntihar girişiminde bulunan şahıs, Manisa İsmail Cider Huzurevi'nden yaklaşık 6 ay önce yaşlılara şiddet uyguladığı iddiasıyla işten çıkarıldığı ve bu konuda savcılığa kendisine iftira edildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Savcılığın soruşturması kapsamında huzurevinde görev yapan sosyal hizmetler uzmanı M.A. tutuklandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Valilik Önünde Başına Silah Dayadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement