Vekil Aygün'den Gebze Çıkarması - Son Dakika
Güncel

Vekil Aygün'den Gebze Çıkarması

Vekil Aygün\'den Gebze Çıkarması

Zeki Aygün, Gebze ziyaretleri kapsamında ilk olarak Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e konuk oldu.

02.01.2012 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vekil Aygün Başkan Köşker'in konuğu

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu üyesi Zeki Aygün, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e konuk oldu. Yoğun geçen bütçe görüşmeleri maratonun ardından Kocaeli'nin ilçelerini ziyaret etmeyi sürdüren Aygün, Başkan Köşker'i makamında ziyaret etti. İlçe ve mahalle teşkilatları ziyaretleri öncesinde Başkan Köşker'in konuğu olan Milletvekili Aygün'e ziyareti sırasında AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Bayram, ilçe yöneticileri eşlik ederken ziyarette Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kisbet de hazır bulundu.

Gebze'de yapılan devam eden hizmetler ve belediyecilik çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Yoğun bir çalışma döneminden sonra gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında teveccüh göstererek konuğumuz olan sayın vekilimize teşekkür ederim.

Çalışmalarımızda bizleri destekleyen ve her zaman yanımızda olan sayın vekilimize meclis çalışmalarında başarılar dilerim" dedi. Milletvekili Zeki Aygün seçim ve bütçe görüşmeleri sonrasında başladıkları ziyaret turlarının ileri dönemlerde de devam edeceğini belirterek, Başkan Köşker'e çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vekil Aygün'den Gebze Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement