Vergi Haftası - Son Dakika
Yerel

Vergi Haftası

Karabük'te kurumlar ve gelir vergisi ödül töreni düzenlendi.

25.02.2014 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te kurumlar ve gelir vergisi rekortmenleri için ödül töreni düzenlendi.

Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Büyük Kulüp'te düzenlenen törende, ilk üç sırayı paylaşan vergi rekortmenlerine plaketleri verildi.

Vali İzzettin Küçük,  yaptığı konuşmada, Karabük'ün vergi tahsilatı konusunda ortalamanın üzerinde olduğunu söyledi.

Bir Amerikan vatandaşının herhangi sorun yaşadığında karşısında muhatabına "Ben vergi veren bir vatandaşım" cevabını verdiğini anlatan Küçük, " Vatandaşla vergi konusunda devlet artık uzlaşıyor. Bu durum kamuoyunu rahatlatıyor. Vergi tahsilatına da olumlu yansıyor. Karabük halkı vergisine çok sadık. Ülke genelinde de bunun olması arzusundayız" diye konuştu.

Kurumlar vergisi dalında ilk sırada yer alan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), ikinci sırada yer alan Mescier Demir Çelik Sanayi ve üçüncü sırada yer alan Çebioğlu Grup'un temsilcileri ödüllerini Vali Küçük'ten aldı. Gelir vergisinde ilk üç sırayı alanların isimleri ise açıklanmadı.

Törene, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Namal, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilciler ve vergi rekortmeni mükellefler katıldı. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vergi Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement