Victoria's Secret Meleği Duckie Thot, Ölümden Döndü! - Son Dakika
Magazin

Victoria's Secret Meleği Duckie Thot, Ölümden Döndü!

'Siyahi Barbie Bebek' lakabıyla bilinen model Duckie Thot, Victoria's Secret şovu öncesi trafik kazası geçirdi. Ünlü model, kazayı şans eseri ufak sıyrıklarla atlattı.

14.11.2018 14:54  Güncelleme: 00:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

siyahi meleği Duckie Thot, Victoria's Secret şovu öncesinde büyük bir kazayı kıl payı kazasız belası atlattığını açıkladı. Kazanın kendisine çok şey öğrettiğini dile getiren Thot,"Ne kadar çalışırsanız çalışın, onun kolayca elinizden alınabileceğini öğrendim" diyerek duygularını paylaştı.

LAKABI SİYAHİ BARBİE BEBEK

Bu yıl ilk kez şovunda yürüyen 'Siyahi Barbie Bebek' lakaplı model Duckie Thot, Instagram hesabından paylaştığı duygusal bir notla başına gelen talihsiz kazayı açıkladı. Defileden bir kareyi sosyal medya hesabına yükleyen 23 yaşındaki model paylaşımının altına şunları yazdı: "Şovdan iki gün önce arabamla bir kaza geçirdim. Çok şükür küçük bir sıyrıkla atlattım."

Victoria's Secret Meleği Duckie Thot, Ölümden Döndü!

"TANRI BENİ O ARAÇTAYKEN GÖRDÜ"

İnançlı bir insan olduğunu ifade eden Thot, "Bu olaydan sonra çok istediğiniz bir şeyin ne kadar çalışırsanız çalışın, onun kolayca elinizden alınabileceğini öğrendim.Hayatım boyunca her zaman o podyumda yürümeyi hayal etmiştim.Tanrı beni o araçtayken gördü. Ona şükrüler olsun."

Victoria's Secret Meleği Duckie Thot, Ölümden Döndü!

"KENDİMİ KUTSANMIŞ HİSSEDİYORUM"

Takipçilerine hayallerini takip etmelerini tavsiye eden Thot, duygusal yazısını şu sözlerle noktaladı: "Bu şovda yer almak gurur vericiydi. Bana destek olan herkese teşekkür ederim. Kendimi kutsanmış sayıyorum."

Victoria's Secret Meleği Duckie Thot, Ölümden Döndü!
Victoria's Secret Meleği Duckie Thot, Ölümden Döndü!
Victoria\'s Secret Meleği Duckie Thot, Ölümden Döndü!

Son Dakika Magazin Victoria's Secret Meleği Duckie Thot, Ölümden Döndü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Reso: Offff offff zenci hatun kip kirmizi 2 0 Yanıtla
  • Gif: Beter ol 2 0 Yanıtla
  • harun: taşşşşş 0 0 Yanıtla

Advertisement