Beşiktaş'ın Stadyumu Vodafone Park, İspanya'da Yılın Projesi Seçildi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Stadyumu Vodafone Park, İspanya'da Yılın Projesi Seçildi

Beşiktaş'ın stadyumu Vodafone Park İspanya'da düzenlenen organizasyonda dünyanın önemli yapılarını geride bırakarak 'yılın projesi' seçildi.

29.11.2017 15:47  Güncelleme: 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Park, "yılın projesi" ödülüne layık görüldü.

"STAT TASARIMI VE GELİŞİMİ" ÖDÜLÜNÜ ALDI

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamaya göre, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen "Stat tasarımı ve gelişimi ödülleri 2017" organizasyonunda birçok önemli yapıyı geride bırakan Vodafone Park, "yılın projesi" ödülünün sahibi oldu.

Beşiktaş'ın Stadyumu Vodafone Park, İspanya'da Yılın Projesi Seçildi
Açıklamada, geçen yıl nisan ayında hizmete giren Vodafone Park'ın atmosferi, taraftar coşkusu, ekosistemi, akıllı stat özellikleri, kullanılan teknolojiler açısından sıkça gündeme geldiği kaydedildi.

ÖNEMLİ RAKİPLERİ GERİDE BIRAKTI

Vodafone Park, yarışmanın finalinde Atletico Madrid'in yeni stadı Wanda Metropolitano'nun yanı sıra Kopenhag Royal Arena, Atlanta Mercedes Benz Stadı, Las Vegas T-Mobile Arena ve Minneapolis Stadı gibi önemli rakiplerini geride bıraktı.

Beşiktaş\'ın Stadyumu Vodafone Park, İspanya\'da Yılın Projesi Seçildi
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Stadyumu Vodafone Park, İspanya'da Yılın Projesi Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • emre coskun: iyi ki fener gibi sampiyonlar liginde ceyrek final oynamadiniz.iyiki galatasaray gibi avrupa uefa sampiyonu super kupa kazanmasiniz.bir iki mac kazandilar diye havalara bak.o da modasi gecmis monaco porto.siz simdi gorun 1 ay sonra o dev takimlardan biriyle mac yapin eleyin de onlari gorelim.real mancester city psg barcelona dahasi da var 0 0 Yanıtla
  • emre coskun: karakartal 0 0 Yanıtla

Advertisement