Volkswagen Ticari Araç Hannover Iaa Ticari Araçlar Fuarı'na Hazır - Son Dakika
Güncel

Volkswagen Ticari Araç Hannover Iaa Ticari Araçlar Fuarı'na Hazır

Volkswagen Ticari Araç Hannover Iaa Ticari Araçlar Fuarı\'na Hazır

Volkswagen dünyanın en büyük ticari araç fuarı Hannover IAA Ticari Araçlar Fuarı'nda, düşük yakıt teknolojisi, her iş koluna uygun çözüm olanakları ve yeniliklerini tanıtacak.

14.09.2012 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Volkswagen dünyanın en büyük ticari araç fuarı Hannover IAA Ticari Araçlar Fuarı'nda, düşük yakıt teknolojisi, her iş koluna uygun çözüm olanakları ve yeniliklerini tanıtacak.

Volkswagen açıklamasına göre fuarda, Volkswagen efsane modellerinin yanında düşük yakıt teknolojisi, her iş koluna uygun çözüm olanakları ve yenilikleri ile öne çıkıyor. Hannover'de tüm model yelpazesinden 120 araç sergileyecek Volkswagen Ticari Araç'ın konsept elektrikli aracı "eT!" de davetlilere özel bir show sunacak.

Açıklamaya göre, Volkswagen Ticari Araç, bu yıl 20-27 Eylül arasında Almanya'da gerçekleşecek IAA Hannover Ticari Araçlar Fuarı'nda, ana tema olarak Bluemotion teknolojisi, 4Motion: "dört tekerlekten çekiş" teknolojisi ve 5 temel modeli Caddy, Transporter, Caravelle, Crafter ve Amarok'ta sunulan her iş koluna uygun çözüm seçeneklerini belirledi.

12 numaralı salonda, 4 bin 500 metre karelik alanda 31 farklı modelini davetlilere tanıtacak olan Volkswagen Ticari Araç, ayrıca fuar merkezinin dışında bulunan özel alanda ise, temel modellerinin her türlü iş koluna uygun çözüm seçeneği ile tasarlanmış 63 farklı versiyonunu da beğeniye sunacak. Fuar ziyaretçileri yine bu alanda 21 modeli test etme imkanına da sahip olacak.

Muhabir: Musab Turan

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Volkswagen Ticari Araç Hannover Iaa Ticari Araçlar Fuarı'na Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement