Yalova'da Trafik Ödülleri Verildi - Son Dakika
Yerel

Yalova'da Trafik Ödülleri Verildi

Yalova'da "Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Kutlama Haftası" etkinlikleri kapsamında yılın örnek şoförleri ve personeline ödül verildi.

11.05.2011 11:38

Yalova'da "Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Kutlama Haftası" etkinlikleri kapsamında yılın örnek şoförleri ve personeline ödül verildi.

Yalova Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan programda trafik konulu slogan, şiir ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin yanı sıra yılın örnek sürücüleri ve personelleri ödüllendirildi. Etkinliğe, Yalova Valisi Osman Çapalı, Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız ve Jandarma Yarbay İlhan Çetinkaya katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ersin Deniz, yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Deniz şöyle konuştu:

"2010 yılında merkez ve ilçelerde sürücü belgesiz veya sürücü belgesi geçici olarak alınmasına rağmen araç kullanan 627 kişi yakalanmıştır. Fenni muayenesi olmayan 820 araca ceza yazılmış, 228'i trafikten men edilmiştir. Yine 378 kişiye alkollü araç kullanmaktan işlem yapılmıştır. Aşırı hız kontrolünde ülke genelinde ilk sıralardayız. Özellikle Mobese'nin faaliyete geçmesinden dolayı 2 bin 304 araç trafikten men edilmiştir. "

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığı Trafik Kısım Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Ertuğrul ve Sağlık İl Müdürlüğünden Tansu Bayram birer konuşma yaptı. Etkinlikte Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibi de kısa bir oyun sahneledi.

Ardından slogan, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Programda yılın örnek sürücüsü Semra Aktaş, ticari araç şoförü Rahim Aydın, motosiklet sürücüsü Ahmet Levent Bayer, plaketle onurlandırıldı.

Yılın trafik görevlileri, polis memurları Şuayip Çelik, Hüseyin Yılmaz, Jandarma Başçavuş Yılmaz Pala, zabıta memuru Hüseyin Hilmi Sümbül ve karayolları personeli Kubilay Arda'ya da plaket takdim edildi.

- YALOVA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'da Trafik Ödülleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement