Yaşlılar Haftasında Darülaceze'ye Temiz Bir Katkı! - Son Dakika
Güncel

Yaşlılar Haftasında Darülaceze'ye Temiz Bir Katkı!

Yaşlılar Haftasında Darülaceze\'ye Temiz Bir Katkı!

Bu hafta "Yaşlılar Haftası"... Bu kapsamda Kärcher yönetimi ve ekibi anlamlı bir ziyarette bulunarak, Darülaceze sakinleriyle buluştu.

20.03.2015 13:54  Güncelleme: 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darülaceze sakinlerine çeşitli hediyeler veren Kärcher çalışanlarına Kärcher Türkiye Genel Müdürü Gökhan Gökmen de eşlik etti. Gökmen ziyaretin ardından "yaşlıların belirli günlerde değil, her zaman hatırlanması gerektiğini" söyledi. Gökmen "Kärcher olarak 120 yıllık tarihi Darülaceze binasının ihtiyacı olan alanlarına profesyonel temizlik katkısı sunduğumuz için son derece gururlu ve mutluyum. Acil ihtiyacı olan alanlar, profesyonel ekip ve ekipmanlarımızla detaylı olarak temizlenmiştir." ifadesini kullandı.

Darülaceze Başkanı Dr. Aylin Çiftçi, tarafından karşılanan ve kurum hakkında bilgilendirilen Kärcher Genel Müdürü Gökhan Gökmen, bundan sonra da kurumun profesyonel temizlik ihtiyacına katkı sağlayacaklarını belirtti.

Bilindiği gibi Kärcher tüm dünyada gönüllü olarak kültürel ve tarihi yapıların temizlenmesi konusunda çok önemli referanslara sahip bulunuyor.

Kärcher bu çalışmalarında, basınçlı yıkama makineleri, buharlı temizlik makineleri, profesyonel tip Islak-Kuru Elektrik Süpürgeleri, Zemin Bakım ve Temizlik Otomatları, Zemin Parlatma ve Cila Makineleri; projelere uygun olan yepyeni üstün Kärcher teknolojisini kullanıyor.

Türkiye'deki 15'inci yılında tüm ürün gruplarında ortalama %30 büyüme hedefleyen ve profesyonel temizlik ekipmanlarında Türkiye pazar lideri olan Karcher, 2015 yılında ev ve bahçe grubu ürünleri ile daha fazla kadın tüketici ve aileye ulaşacak iletişim çalışmaları ve sosyal sorumluluk yaklaşımları ile gündeme gelecek.

"Makes a Difference" (Fark Yaratır) sloganı ile ev yaşamında ve endüstriyel yapılarda karşılaşılan tüm temizlik sorunlarına yenilikçi ve akıllı çözümler sunan Kärcher, çok amaçlı buharlı temizlik makineleri ile deterjana gerek duymadan daha sağlıklı ve hijyenik bir hayat sağlayarak, Türk kadınının temizlik anlayışında fark yaratacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaşlılar Haftasında Darülaceze'ye Temiz Bir Katkı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement