Yayladağı'nda "Ortak Akıl" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Yayladağı'nda "Ortak Akıl" Toplantısı

Yayladağı ilçesinde Ortak Akıl toplantılarının 1'incisi düzenlendi

07.10.2013 11:03

Yayladağı ilçesinde Ortak Akıl toplantılarının 1'incisi düzenlendi.

Yayladağı Kaymakamı Turan Yılmaz öncülüğünde organize edilen toplantı Öğretmenlerevi Çok Amaçlı Salonu'nda yapıldı.

Kaymakam Yılmaz, sorunların ortaklaşa tespit edilerek, ilçenin her alanda kalkınmasında fikir alışverişinde bulunmak üzere böyle bir toplantı düzenlediklerini kaydetti.

İlçenin doğa, kültür, turizm, iklim ve yöreye özgü ürünler bakımından çok zengin olduğuna dikkat çeken Yılmaz, Yayladağı'nda tarım ve hayvancılıkla turizm alanında projeler hazırlanabileceğini belirtti.

Toplantıda, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Genel Sekreter Vekili Onur Yıldız ve Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Hatay Koordinatörü Bülent Yüce tarafından proje hazırlanması ve proje çağrıları hakkında sunum yapıldı.

Toplantıya, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Faik Kızılkaya, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Yayladağı Meslek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Galip Önal, Kışlak Belediye Başkanı Mehmet Ali Yarar, AK Parti İlçe Başkanı Recep Tuncer, CHP İlçe Başkanı Nevzat Gonca, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Parlak, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Ballı, Antakya Yayladağılılar Derneği Başkanı Mehmet Yalçın katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yayladağı'nda 'Ortak Akıl' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement