Yediemin Otoparkı Araç Mezarlığına Döndü - Son Dakika
Ekonomi

Yediemin Otoparkı Araç Mezarlığına Döndü

Yediemin otoparkı araç mezarlığına döndü Kütahya Üçboyut Yediemin Otoparkı Görevlisi Mustafa Uğurlu: "Bazı araçların otopark ücretleri, kendi değerini geçti" Yediemin otoparkı, araçların yanı sıra hacizlerde el konuşmuş onlarca tavuk, koyun, tavşan ve köpekler de ev sahipliği yapıyor.

10.11.2017 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yediemin otoparkı araç mezarlığına döndü

Kütahya Üçboyut Yediemin Otoparkı Görevlisi Mustafa Uğurlu:

"Bazı araçların otopark ücretleri, kendi değerini geçti"

Yediemin otoparkı, araçların yanı sıra hacizlerde el konuşmuş onlarca tavuk, koyun, tavşan ve köpekler de ev sahipliği yapıyor.

KÜTAHYA - Kütahya'da haciz, kaza ve trafik cezası borçları gibi çeşitli nedenlerle 'Yediemin' otoparkına çekilen araçlar, hurdaya döndü.

Aralarında yaklaşık 10 yılıdır bekleyen otomobil, motosiklet, kamyon, tır, traktör, otobüs minibüs, iş makinesi, hatta çiftlik hayvanlarının da bulunduğu otoparkta, yaklaşık bin 500 araçta hurda yasasını bekliyor.

100. Yıl Mahallesi'nde hizmet veren Üçboyut Yediemin Otoparkı, haciz, kaza ve trafik cezası borçları gibi çeşitli nedenlerle otoparka çekilen araçlar ile doldun taştı. Bir çoğunun 10 yıldır burada olduğum söyleyen Üçboyut Yediemin Otoparkı Görevlisi Mustafa Uğurlu, "Bazı araçların otopark parası, kendi diğerlerini aştı. Otoparkımızda bin 500 yüz civarında kayıtlı araç var. Aralarında kazalı, hacizli, muayenesi olmayan yaklaşık bin 500 araca yediemin otoparkımızda bekliyor" dedi.

Bazı araçların yılladır otoparkta çürüdüğünü söyleyen otopark görevlisi Mustafa Uğur, "Şuan otoparklarda aşırı bir yoğunlu var, aralarında 10 yılı aşkın süredir bekleyen onlarca araç mevcut. Aralarında Tırlar, kamyonlar, otobüsler var bunların tamamı haciz nedeni ile yediemin otoparkımıza getirildi. Otoparkımıza getirilen araçlar, getirildiği kayda alınıyor. Hacizli araçların borçları ödenmeden bırakmıyoruz. Ancak kazalı veya kazalı araçlar kısa sürede buradan çıkartılıyor. Buraya yıllar önce getirmiş ve alınmamış bir çok aracın otopark ücretleri kendi değerlerini geçti. Bizlerde otoparklar ki doluluk oranın azalması adına devletten hurda yasasını çıkarmasını ve yediemin otoparklarında ki araç yoğunluğunun azalmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Yediemin otoparkı, araçların yanı sıra hacizlerde el konuşmuş onlarca tavuk, koyun, tavşan ve köpekler de ev sahipliği yapıyor. Hayvanlarında bakımının da yapıldığı otoparkların yaptığını söyleyen Mustafa Uğurlu meşakkatli bir iş olduğunu sözlerine ekledi.

Yediemin Otoparkı Araç Mezarlığına Döndü
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Yediemin Otoparkı Araç Mezarlığına Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement