Yeni Dünya Vakfı 20. Yıl Vakıf Meclisi'ni Tamamladı - Son Dakika
Güncel

Yeni Dünya Vakfı 20. Yıl Vakıf Meclisi'ni Tamamladı

Yeni Dünya Vakfı 20. Yıl Vakıf Meclisi\'ni Tamamladı

Yeni Dünya Vakfı 20. Vakıf Meclisi İstişare ve Değerlendirme Toplantısı İstanbul Kültür Üniversitesi Öğrencisi Mustafa Çakmakçı'nın Kur'an tilâveti ile başladı.

03.03.2016 08:38  Güncelleme: 08:44

25- 28 Şubat Yeni Dünya Vakfı 20. Yıl Vakıf Meclisi İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, bütün şube, temsilcilik ve vakıf dostu pek çok misafirin dahil olduğu 400'e yakın bir katılımla, Antalya/ Belek IC Otel'de gerçekleşti.

Antalya'da toplantıya ev sahipliği yapan Antalya Temsil Heyet Başkanlığı adına Serik Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya'nın selâmlama konuşmasının ardından YDV Genel Başkanı Mahmut Göksu hazirûna hitap etti. Böyle özel bir gündemle toplanan şube ve on beş temsilciliğimizden buralara gelerek bu heyecanı paylaşan 400'e yakın vakıf ailesine hitap etmekten duyduğu onuru dile getiren Göksu şunları ifade etti; "Maziden istikbale kadim medeniyetimizin vakıf kültürünü aktarmak üzere köprü olmak sorumluluğumuzdur. Yeni bir dünya için yirmi yıldır durmadan, yorulmadan, şevkle ve ilk günkü heyecanla çalışıyoruz"

Toplantının ikinci günü ise 20. Yıl Vakıf Meclisi'ne ev sahipliği yapan Yeni Dünya Vakfı Antalya Temsil Heyet Başkanı ve Serik Belediye Başkanı Prof Dr Ramazan Çalık açılış toplantısı ile başladı. Daha sonra sırası ile Ankara Şube Başkanı Ali Toköz, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Serpil Zeynep Öz, Ankara Şube Kadın Kolları Başkanı Hatice Tekcan, Yeni Dünya Vakfı Keçiören Kız Öğrenci Yurdu Müdiresi Gülhanım Çimen, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Yemliha Geyikli, Ankara Şube Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bulut ve temsilcilikler yaptıkları sunumlarla çalışma, faaliyet ve projelerini anlattılar.

Daha sonra vakfın geçen yıl başlattığı ve bu yıl da kapsamını genişleterek devam ettiği "Biz Bir Aileyiz" Projesi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Şenel Kızılca moderatörlüğünde sunuldu. Genel Merkez İstanbul ve Ankara Şube'den proje koordinatörleri ve komisyon üyelerinin amaç, hedef ve ulaşılan seviye hakkında yaptıkları bilgilendirme ile sunum tamamlandı.

20. Yıl Vakıf Meclisin akşamki oturumda ise toplantıya katılan Mütevelli Heyet Üyesi, Başbakan Başdanışmanı Mustafa Şen ve YDV Onursal Başkanı Halil İbrahim Demir'in selâmlama konuşmasının ardından, Proje Koordinatörü Muktedir Gedik, Proje Eğiticisi Cihangir İşbilir, Proje Koordinatörü Ferhat Sağlam, GSB destekli "Kayıp Mirasımız Balkanlar, Endülüs ve Afrika'yı Tanıyoruz" projesinin kapsamı ve yürütümü hususunda katılımcıları bilgilendirdiler ve soruları cevaplandırdılar.

Yeni Dünya Vakfı 20. Yıl Vakıf Meclisi İstişare ve Değerlendirme Toplantısı 3. günde "Serbest Kürsü" ile başladı. Söz alan üyeler daha önce görüşülen konular üzerine fikir teatisinde bulundu. Ankara Şube Denetim Kurulu Başkanı 22. Dönem Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Mütevelli Heyet Üyesi Hasan Tekke, Ankara Şube Spor-Sosyal İşler Komisyon Başkanı 22. Dönem Tokat Milletvekili Ergün Dağcıoğlu, Genel Merkez Denetim Kurulu Başkanı Sadi Öksüz,  İŞAK Üyesi İşadamı Ekber Yıldız, İŞAK Üyesi İşadamı Ahmet Kızılöz ve çok sayıda davetli duygu, düşünce ve önerilerini dile getirdiler.

Aynı gün öğleden sonra Vakıf Meclisi Üyelerinin katılımıyla Antalya Temsilciliğinin açılışı gerçekleşti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Dünya Vakfı 20. Yıl Vakıf Meclisi'ni Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement