Yeni Fenomen Deliha Adanalılarla Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Yeni Fenomen Deliha Adanalılarla Buluşuyor

Yeni Fenomen Deliha Adanalılarla Buluşuyor

Türk sinemasına yeni bir fenomen armağan edeceğine kesin gözle bakılan Deliha filminin yönetmen ve oyuncuları, Adanalılarla Optimum'da buluşacak.

15.11.2014 11:05  Güncelleme: 11:09

Türk sinemasına yeni bir fenomen armağan edeceğine kesin gözle bakılan Deliha filminin yönetmen ve oyuncuları, Adanalılarla Optimum'da buluşacak. Adana Optimum'daki Avşar Sinemaları'nda yapılacak özel gösterim öncesi, filmin yönetmeni ve oyuncuları, sinemaseverlerle söyleşide de bulunacak.

Seyirciye, 104 dakikalık kesintisiz kahkaha vaat eden, eleştirmenlerden de övgüler alan Deliha'nın Adana'daki özel gösterimine filmin daha önce de "Eyvah Eyvah" filmiyle kendisini kanıtlayan yönetmeni Hakan Algül ile oyuncular Gupse Özay, Derya Alabora, Cihan Ercan, Barış Arduç, Korhan Herduran ve Hülya Duyar katılacak. 16 Kasım Pazar günü saat 19.00 seansı öncesinde seyircilerle bir araya gelecek olan sanatçılar sinemaseverlerle bir söyleşi de yapacak.

Saf, temiz ama bir o kadar da deli dolu olan Zeliha'nın hayalindeki aşkı araması üzerine kurulan film, izleyiciyi kahkaha tufanına sürüklerken aynı zamanda Türk Sineması'na da yeni bir renk kazandıracak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Fenomen Deliha Adanalılarla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement