Yeni Satın Aldığı Eve Taşınamadan Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Yeni Satın Aldığı Eve Taşınamadan Kazada Öldü

Yeni Satın Aldığı Eve Taşınamadan Kazada Öldü

İzmir'in Menderes İlçesi'nde berberlik yapan evli 1 çocuk babası 22 yaşındaki Ünal Yıldız, yeni satın aldığı evinin boyasını yaptıktan sonra yürüyerek oturduğu evine dönmek isterken, bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

21.07.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menderes İlçesi'nde berberlik yapan evli 1 çocuk babası 22 yaşındaki Ünal Yıldız, yeni satın aldığı evinin boyasını yaptıktan sonra yürüyerek oturduğu evine dönmek isterken, bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Olay yerinden kaçan otomobil sürücüsü daha sonra yakalandı.

Kaza, Menderes İlçesi Oğlananası ile Demirci mahalleleri arasında dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Berber dükkanı sahibi 2 yıllık evli 1 çocuk babası Ünal Yıldız, dün akşam iş çıkışı, yeni satın aldığı evine gitti. Evde bir süre boya yapan Yıldız,daha sonra ailesiyle kirada oturduğu eve gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada bir otomobil, talihsiz gence hızla çarpıp kaçtı. Metrelerce savrulup düşen Yıldız, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazayı görenler sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri Yıldız'ın olay yerinde can verdiğini tespit etti. Otomobilden kopan parçalar, jandarma ekiplerince incelenmek üzere toplandı. Soruşturma kapsamında kaza yerinden kaçan sürücünün yakalandığı bildirildi. Yıldız'ın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Satın Aldığı Eve Taşınamadan Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement