Yeni Yılın İlk Bebekleri - Son Dakika
Yaşam

Yeni Yılın İlk Bebekleri

Yeni Yılın İlk Bebekleri

İstanbul'da yeni yılın ilk bebeği, Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dünyaya geldi.(30), saat 00.00'da normal doğumla 3 kilo 730 gram ağırlığında ve 51 santimetre boyunda bir kız bebek dünyaya getirdi.

01.01.2012 03:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yeni yılın ilk bebeği, Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dünyaya geldi.

Pazarcılık yapan Yunus Çetinkaya'nın (30) ev hanımı olan eşi Selma Çetinkaya

(30), saat 00.00'da normal doğumla 3 kilo 730 gram ağırlığında ve 51 santimetre boyunda bir kız bebek dünyaya getirdi. Bebeğe, "Elif" ismi verildi.

- Başkentin ilk bebeği -

Başkentte 2012 yılının ilk bebeği Esma (24) ve Burhan Polat (30) çiftinin 3. çocuğu olarak dünyaya gelen "Salih" oldu.

Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ayşegül Öksüzoğlu, yılın ilk bebeğine hastane yönetimi adına bir altın hediye etti.

- Erciş'te yılın ilk bebeği "Sahra" -

Deprem bölgesi Van'da 2012'nin ilk bebeği saat 00.12'de dünyaya geldi. Van'ın Erciş ilçesinde ise, 00.15'te dünyaya gözlerini açan 2012'nin ilk bebeğine Sahra Hastanesinde doğduğu içi 'Sahra' ismi koyuldu.

- 2 çocuğunu kaybeden çiftin bebeği oldu -

Denizli'de ise iki çocuklarını sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenme sonucu kaybeden çiftin bebekleri, kentteki yılın ilk bebeği oldu.Aysun-Atakan Maviş çifti, 2 kilo 860 gram doğan bebeğe Rümeysa ismini verdi.

Konya'da da ilk bebeklerini henüz anne karnındayken kaybeden Tunç çiftinin 2012 yılının ilk dakikalarında adını "Yaren" koydukları bir kız çocukları dünyaya geldi. - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Yeni Yılın İlk Bebekleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement