Yeniçağalı Heyetten Metin Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yeniçağalı Heyetten Metin Yılmaz'a Ziyaret

Bolu'nun Yeniçağa ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan ve beraberindeki heyet, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Metin Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

01.08.2013 18:17

Bolu'nun Yeniçağa ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan ve beraberindeki heyet, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Metin Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

İlçeye hizmet götürmek adına yeni projeler üreten ve bu projeleri hayata geçirmek için destek arayışlarını sürdüren Yeniçağa'nın bürokratları harekete geçti. Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan ve beraberindeki heyeti, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığı görevine atanan Metin Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler. Ankara'da gerçekleşen buluşmaya Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Danışmanı Ali Özdemir'in yanı sıra Yeniçağa Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri ile Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zekeriya Gökmen de katıldı. Ziyarette konuşan Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, ilçede bulunan şehir stadyumunun tadilatının yapılarak sentetik sahaya dönüştürülmesinde destek sağlayan bakanlık yetkililerine teşekkür etti.

Başkan Kızıltan ayrıca, Yeniçağa Spor Kulübüne destek verilmesi, ilçe stadına kapalı tribün yapılması, doğal güzelliğiyle bilinen Yeniçağa Gölü'ne hem spor hem de gezi amaçlı teknelerin yanaşması için iskele yapılması ile ilçeye yapılacak olan projelerde destek verilmesi konularını da Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz'a iletti. Ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, "burada hemşerilerimi görmekten son derece mutlu oldum. Sizlere teşekkür ediyorum. Bakanlığımızın hizmet alanları içerisinde Yeniçağa'ya destek vermeye hazırız" diye konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeniçağalı Heyetten Metin Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement