Yenimahalle'de İftar Sofraları Kurulmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'de İftar Sofraları Kurulmaya Devam Ediyor

Yenimahalle Belediyesi’nin iftar etkinlikleri, Şentepe Pazar Yeri’nde mahallelileri bir araya getirdi.

05.07.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediyesi'nin iftar etkinlikleri, Şentepe Pazar Yeri'nde mahallelileri bir araya getirdi.

Şentepe'de 500'e yakın mahalle sakini, Yenimahalle Belediyesi'nin organizasyonuyla iftar sofrasında buluştu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe'de vatandaşlarla iftar yaptıktan sonra Develi Dernek Federasyonu tarafından İlkadım Salonu'nda düzenlenen iftar sofrasına konuk oldu. Fazlı Çoban'ın okuduğu ilahiler ve Kur'an tilavetinin ardından oruçlarını açan Şentepeliler, Ramazan eğlenceleri ile keyifli bir akşam yaşadı.

Federasyon Başkanı İlhami Sungur, Federasyon yönetimi, Develi Belediye Başkanı Mehmet Ali Cabbar ve çok sayıda Kayserili hemşehrinin katıldığı iftar programında konuşan Başkan Yaşar, "Ülkemizin ve İslam aleminin her şeyden önce birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var" dedi.

"Biz huzur içinde Ramazanı yaşarken, din kardeşlerimiz birbirini boğazlıyor" diyen Yaşar, "Emperyalist güçlerin 1923 yılında Türkiye Cumhuriyeti'ni teslim aldıklarında oynanan oyunların aynısı şimdi de İslam aleminde oynanıyor. Yüce Allah'tan dileğimiz ölenin de, öldürenin de Allah-u Ekber dediği kardeşlerimizin de, idarecilerinin de aklını başına getirmesidir. Bu kan bir an önce dursun" diye konuştu.

Programın ardından Develi Dernekler Federasyonu Başkanı İlhami Sungur, desteklerinden dolayı Başkan Yaşar'a plaket verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de İftar Sofraları Kurulmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement