Yenişehir'de Yeni Park ve Mesire Alanları Halkın Hizmetine Sunuldu - Son Dakika
Yerel

Yenişehir'de Yeni Park ve Mesire Alanları Halkın Hizmetine Sunuldu

Yenişehir\'de Yeni Park ve Mesire Alanları Halkın Hizmetine Sunuldu

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi, Çiftlikköy Mahallesi’nde yeni bir park ve mesire alanı ile Menteş Mahallesi’nde yeni bir mesire alanı daha hazırlayarak halkın hizmetine sundu.

18.11.2015 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi, Çiftlikköy Mahallesi'nde yeni bir park ve mesire alanı ile Menteş Mahallesi'nde yeni bir mesire alanı daha hazırlayarak halkın hizmetine sundu.

Yenişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevcut parkların bakım ve yeşillendirme çalışmalarının yanı sıra yeni park yapımı ile kaldırımlarda ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, Çiftlikköy Mahallesi'nde içerisinde çocuk oyun grubu, voleybol sahası, fitness aletleri, pergoleler, oturma grupları ve yürüyüş yollarının bulunduğu parkın yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Ayrıca Menteş Mahallesi İstemihan Talay Caddesi üzerinde ve Çiftlikköy Mahallesi'nde yapımı tamamlanan iki yeni mesire alanı da vatandaşların kullanımına sunuldu.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, "Yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz de kendi fidanlığımızda ürettikleri mevsimlik çiçek ve fidanları yeşil alanlarımıza ve parklarımıza dikim çalışmalarına ara vermeden devam etmektedirler. Yenişehir Belediyesi olarak yeni yeşil alanlar oluşturmanın yanı sıra mevcut parkların bakım, onarım çalışmalarına da devam ediyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenişehir'de Yeni Park ve Mesire Alanları Halkın Hizmetine Sunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement