Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında Uzun Çarşı esnafı ile bazı belde ve köylerde ziyaretlerde bulundu.

18.03.2014 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necmettin Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında, Uzun Çarşı esnafı ile bazı belde ve köylerde ziyaretlerde bulundu.

Çalışkan, ilk olarak Uzun Çarşı esnafını ziyaret ederek, seçilmesi durumunda yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.

Daha sonra merkeze bağlı Serinyol, Tahta Köprü, Şenbük, Ovakent, Maraşboğazı, Karlısu, Anayazı, Ötençay, Uzunalıç, Bakras gibi belde ve köyleri ziyaret eden Çalışkan, siyasete başladığı çizgiden ödün vermeden devam ettiğini kaydetti.

Gerçek hak anlayışıyla yediden yetmişe herkesin istifade edebileceği hizmetleri yapmaya geleceklerini vurgulayan Çalışkan, şunları belirtti:

"Büyükşehir adayları içinde sola en yakın aday benim. Solculuk eğer, emek, alınteri, adalet, paylaşım, hakça düzen, dürüstlük, sömürüye karşı çıkmak ve emperyalizme direnmekse, hiç tereddüt etmeyin en solcu büyükşehir adayı benim.  Saadet Partisi kimsenin hesap alanı değildir. Biz gerçek hak anlayışıyla yediden yetmişe herkesin istifade edebileceği hizmetleri yapmaya geliyoruz. Adamına göre yandaşa candaşa değil, ayrım yapmadan herkese hizmet anlayışıyla bir belediyecilik getiriyoruz." - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement