Ordu Belediye Başkanı Torun, Ünyelilere Seslendi - Son Dakika
Yerel

Ordu Belediye Başkanı Torun, Ünyelilere Seslendi

Ordu Belediye Başkanı Torun, Ünyelilere Seslendi

CHP Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve CHP Ünye Belediye Başkanı adayı İsa Maral, Ünye'de düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.

26.03.2014 19:04  Güncelleme: 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Ordu Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Seyit Torun ve CHP Ünye Belediye Başkan adayı İsa Maral, Ünye'de düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.

Torun, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara yaptığı konuşmada istihdam sahalarını arttırarak Ordu'da göçü engelleyeceklerini söyledi.

Ordu'nun turizmle gelişeceğini vurgulayan Torun, şunları kaydetti:

"Ordu sürekli göç veren bir yer, sürekli göç veriyoruz, ama sürekli istihdamdan, iş gücünden bahsediliyor. Ama hala göç artar bir şekilde devam ediyor.  Bugün bakıldığında 772 bin olan nüfusumuz maalesef en son sayımda 731 bine düştü.  Demek ki göç hala devam ediyor.  Bizim göçü durdurmamız için tek bir çözümümüz var, gelirimizi arttırmak, istihdam sahalarını açmak.  Bu da nasıl olur, Ordu'da sadece ve sadece tek bir şekilde olur, o da turizmle olur. Turizmle olacak inşallah. Ordu'da başlattığımız bu hamle yavaş yavaş yerini bulmaya başladı. Artık 5 yıldızlı, 4 yıldızlı oteller gelmeye başladı, iki tane daha otel yapılıyor. İnşallah bu yıl onlar da devreye girecek. Ama turizmin en büyük parlayan yıldızı Ünye olacak.  Karadeniz'imizin incisi Ünye, gerçekten artık marka şehir ama bunu güzel süslememiz lazım. Bunu konaklama tesislerimizle, cazibe merkezleriyle ve o güzelliğini ortaya koyarak mutlaka ama mutlaka istihdam sağlamalıyız."

Ünye Organize Sanayi konusuna da değinen Seyit Torun, "Biz ağır sanayiyi Ordu'da gerçekleştiremeyiz, Ünye'de gerçekleştiremeyiz ama biz yükte hafif parada ağır sanayide gelişmeliyiz. Bunun için de, evet Ordu'da organize sanayi var, Fatsa'mızda organize sanayi var ama Ünye'mizde maalesef organize sanayimiz yok. Ünye en büyük ilçemiz olmasına rağmen yok. İnşallah göreve geldiğimizde Ünye'miz için organize sanayinin temellerini atmak da bizim boynumuzun borcu olsun" dedi.

"30 Mart'ta vereceğiniz destekle birlikte sizlere layık bir Ordu'yu, Ünye'yi hep beraber kuracağız" diyen Torun, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ordu Belediyesini tıkır tıkır işlettik ve yapılamaz denilen birçok işleri yaptık. İnşallah Ünye'mizi de aynı şekilde geliştireceğiz, büyüteceğiz, güzelleştireceğiz. Geleceğin güzel Ünye'sinde ve Ordu'sunda hep birlikte özgürce, adaletli bir şekilde ve kardeşçe yaşamak dileğiyle."

CHP Ünye Belediye Başkanı Maral da, Ünyelilerden 30 Mart için destek istedi.

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız da mitinge katılarak partisinin adaylarına destek oldu.

Mitingin ardından sahneye çıkan Ferhat Göçer, konser verdi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Belediye Başkanı Torun, Ünyelilere Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement