Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Manavgat Belediye Başkanı ve CHP adayı Sözen: "Beldesinde yaptığı bir işi olmayanlar büyük Manavgat'a nasıl talip oluyor?

27.03.2014 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Belediye Başkanı ve CHP adayı Şükrü Sözen, seçim çalışmaları kapsamında Çolaklı halkı ile bir araya geldi.

Çolaklı Kapalı Pazar yerinde düzenlenen mitinge CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Atila Emek de katıldı. Mitingde konuşan Emek, sandıklara sahip çıkılması gerektiğini kaydetti. Emek, seçimlerde herkesin görevli olması gerektiğini belirterek, "Oylarımızı çaldırmayacağız" dedi.

Manavgat Belediye Başkanı ve CHP adayı Şükrü Sözen, halktan aldığı destekle 5 yıldır Manavgat'ta hizmet ürettiklerini söyledi. Kısa zamanda büyük yol kat ettiklerini, yeni dönemde de ilçeyi geleceğe taşıyacak projelerle halkın karşısına çıkacaklarını belirten Sözen, 5 yılda 102 projeyi hayata geçirerek, 271 milyonluk yatırım yaptıklarını kaydetti.

Başkan Sözen, diğer partilerin belediye başkan adaylarını da eleştirerek, şöyle konuştu:

"Bizi eleştirenlerden birisinin kendi beldesi batmış durumda. Yaptığı yol çökmüş, her tarafı dökülüyor. MATAB'ı batırmış. İcra üstüne icra. Sahille övünüyor. Onu da bölgenin turizmciler birliği yapmış. Beldesinde yaptığı bir işi olmayanlar büyük Manavgat'a nasıl talip oluyor? Bir tanesi de çıkmış 25 bin insana iş vereceğini, veremezse servetinden maaş ödeyeceğini iddia ediyor. Bunu söyleyen insan kazanacağına inancı olmayan, halkı yanıltan insandır. Bizim 25 bin insana maaş verecek paramız yok. Biz halka sadece ve sadece gerçekleri söyleriz. Bizim böyle bir servetimiz de hiçbir zaman olmadı." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement