Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Ordu İl Başkanlığı tarafından il merkezinde miting düzenlendi.

28.03.2014 17:47

CHP Ordu İl Başkanlığı tarafından il merkezinde miting düzenlendi

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde Ordu Belediye Başkanı ve CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Seyit Torun ve CHP Altınordu Belediye Başkan adayı Şenel Öztürk vatandaşlara seslendi.

Hep birlikte seçimi kazanacaklarına inandığını söyleyen Torun, "Biz bu kente yürek verdik, biz bu kente sevgimizi koyduk. Biz bu kente saygımızı koyduk ve büyük Ordu'yu hep birlikte ortaya koyduk. Allah'ın izniyle 30 Mart akşamı göreve geldikten sonra çok yeni bir dönem başlayacak. Artık sadece kentlerimiz değil, köylerimiz de hizmet almaya başlayacak. Köylerimizin de mutlaka eksiklerini tamamlayacağız" dedi.

Torun, önümüzdeki süreçte Ordu'yu kentiyle, köyüyle ve beldesiyle hep birlikte yöneteceklerini ve Ordu'yu daha da büyüteceklerini, daha da geliştireceklerini ifade etti.

CHP Altınordu Belediye Başkan adayı Şenel Öztürk ise halkın istemediği hiçbir uygulamayı hiçbir şekilde yapmayacaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından Torun ile Öztürk, CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız ve diğer ilçe belediye başkan adaylarıyla vatandaşları selamladı.

Mitingin sonunda sahne alan Mustafa Ceceli, konser verdi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement