Yetersiz Bakiye" Kartal'da Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Yetersiz Bakiye" Kartal'da Sahnelendi

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında tiyatrocu Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Turgut Tuncalp ve Arzu Budak’ın rol aldığı “Yetersiz Bakiye” adlı tiyatro oyunu sanatseverlelerle buluşturdu.

30.05.2016 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında tiyatrocu Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Turgut Tuncalp ve Arzu Budak'ın rol aldığı "Yetersiz Bakiye" adlı tiyatro oyunu sanatseverlelerle buluşturdu.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında tiyatrocu Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Turgut Tuncalp ve Arzu Budak'ın rol aldığı "Yetersiz Bakiye" adlı tiyatro oyunu, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Kartallıların yoğun ilgi gösterdiği ve salonun tamamen dolduğu oyunda, oyuncuların performansı ayakta alkışlandı.

Murat Kürüz'ün yazdığı, Murat Kürüz ve Murat Ergür'ün birlikte yönettiği "Yetersiz Bakiye " adlı oyun, Kartallıların büyük beğenisi kazandı. Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen ve günümüzde sadece tüketen ve tüketmeyi alışkanlık edinmiş insanların asıl değerlerinden nasıl koptuklarını anlatan oyunda sık sık mizah unsurları kullanıldı. Seyirciyi, gününüz hastalığı olan sınıf atlama hastalığı ile yüzleşmeye davet eden "Yetersiz Bakiye", mizahın iyi örneklerinden biri olarak seyircilerden tam destek aldı. Tüketme ve sınıf atlama hastalığına yenik düşen namus, kutsal aile, kutsal birliktelik, ailenin mahremiyeti, ev, pembe panjurlu hayaller gibi değerlerin devrilmesini mizahi bir dille anlatan oyun, 2 perde olarak sahnelendi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yetersiz Bakiye' Kartal'da Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement