Yıldırım'da Dostluğu Pekiştiren Turnuva - Son Dakika
Güncel

Yıldırım'da Dostluğu Pekiştiren Turnuva

Yıldırım\'da Dostluğu Pekiştiren Turnuva

Yıldırım Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası'nda, Sivil Savunma Müdürlüğü'nü finalde 6-1 mağlup eden Zabıta Müdürlüğü şampiyon oldu.

20.12.2017 13:40

Yıldırım Belediyesi'nin, birimler arası dayanışmayı ve arkadaşlık ilişkilerini güçlendirmeyi hedeflediği 'Birimler Arası Futbol Turnuvası', Zabıta Müdürlüğü ile Sivil Savunma Müdürlüğü arasında oynanan final karşılaşması ile tamamlandı. Üç ay süren turnuvada 18 birimden 216 çalışan, toplamda 82 maç ile şampiyonluk yarışının içerisinde yer alırken birlik ve beraberlik duyguları müsabakalarda taçlandı. Tüm maçları Yıldırım Belediyesi Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisi'nde oynan turnuva sonunda Sivil Savunma Müdürlüğü'nü 6-1 mağlup eden Zabıta Müdürlüğü, şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Turnuvanın üçüncülük maçında ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü Saha Amirliği karşılaşırken, 4-1'lik sonuç ile gülen taraf Park ve Bahçeler Müdürlüğü oldu. Turnuvanın gol kralı ise gösterdiği üstün performans sonucunda 46 gol atan Fen İşleri Müdürlüğü Saha Amirliği sporcusu Recep Öztürk oldu. Final maçının ardından gerçekleşen kupa törenine Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin yanı sıra Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Yıldırım İlçe Yönetimi temsilcileri, Yıldırım Belediyespor Kulüp Başkanı İlhami Aydın, belediye bürokratları ve sporcular katıldı.

DAYANIŞMA ÖRNEĞİ

Turnuvanın düzenlenme amacının çalışanların spor yapmasıyla birlikte iş yaşamı dışında bir araya gelmelerini sağlayarak dayanışma ve dostluk duygularını daha güçlü kılmak olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Sahaya çıkıldığı zaman sporcuların amacı kazanmaktır. Ancak bizim amacımız kazanmakla birlikte çalışanlarımızın iş yaşamı dışında bir araya gelmelerini sağlayarak dayanışma ve dostluk duygularını daha güçlü kılmaktır. Çekişme içerisinde geçen maçlar bittiğinde oluşturulan dostluk havası bizim esas sağlamak istediğimiz atmosferdir. Oynanan 82 müsabakada birbirini tanımayan çalışanlarımızın daha yakın ilişkiler kurması ve müsabakaları izlemeye gelen personellerimizin kaynaşması bizler için güzel bir dayanışma örneği oldu" dedi.

SPOR ŞEHRİ YILDIRIM HEDEFİ

Spor şehri hedefi doğrultusunda sporu 7'den 70'e herkese ve her kesime yaymaya çalıştıklarını işaret eden Başkan Edebali, "Çocuklarımız için ilkokul öğrencilerinin buluşması adına düzenlediğimiz Başkanlık Turnuvası, onların Yıldırım'a aidiyetini oluşturmak adına her yıl devam ediyor. Gençlerimiz için yaptığımız çalışmaların yanında kadın spor merkezlerimiz, kadınların da spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürmesine vesile oluyor. Türkiye'nin en büyük spor kompleksini Yıldırım'a kazandırıyoruz. Spor salonumuz ve gençlik merkezimizin de 2018 yılı içerisinde tamamlanmasıyla daha çok sporcu kardeşimizin fiziki imkan bulacakları ortamlar Yıldırım'da oluşacak. Çalışanlarımızın da spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürmelerini önemsiyoruz. Turnuvaya katılan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu dayanışma ruhumuzu önümüzdeki yıllara da taşıyarak, birlik ve beraberlik ve aynı ekip ruhuyla daha iyi çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Turnuvada üçüncü olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne kupalarını Yıldırım Belediyespor Kulübü Başkanı İlhami Aydın, ikinci olan Sivil Savunma Müdürlüğü'ne kupasını Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali verirken, şampiyon takıma kupasını Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırım'da Dostluğu Pekiştiren Turnuva - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement