Yıldız Tilbe, peş peşe çıkan orman yangınlarına sitem etti - Son Dakika
Güncel

Yıldız Tilbe, peş peşe çıkan orman yangınlarına sitem etti

Yıldız Tilbe, peş peşe çıkan orman yangınlarına sitem etti

Şarkıcı Yıldız Tilbe, son günlerde peş peşe çıkan orman yangınlarına sosyal medya hesabından paylaşım yaparak sitem etti.

19.08.2019 15:30  Güncelleme: 09:55

Usta sanatçı Yıldız Tilbe, ülkenin çeşitli yerlerinde peş peşe çıkan yangınlardan sonra sosyal medya hesabından "Memlekette ağaç koymadılar" diyerek tepki gösterdi.

"ALLAH YANLARINA KOYMASIN"

Muğla, İzmir ve Hatay'a peş peşe çıkan yangınlar Yıldız Tilbe'ye isyan ettirdi. Yıldız Tilbe, attığı tweette "Muğla da yangın varmış, memlekette ağaç koymadılar. Allah razı olmasın, ağaçların ağzı dili yok, kaçamazlar da. İçinde yaşayan bin bir çeşit canlı diri diri yanıyor. Allah yanlarına koymasın, amin" diyerek sitem etti.

Tilbe bir başka tweette ise "Cennet niye yeşil , yeşil ağaçları yakan cennet yüzü görür mü, görmesin"dedi.

Yıldız Tilbe, peş peşe çıkan orman yangınlarına sitem etti
Yıldız Tilbe, peş peşe çıkan orman yangınlarına sitem etti

Son Dakika Güncel Yıldız Tilbe, peş peşe çıkan orman yangınlarına sitem etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ... : Sözde doğa sevdalısı olarak kendini gösteren ve kaz dağları için protesto yapan insanlar keşke herbiri orman yangınlarının gerçekleştiği yerde bi kova eline alsa da yangının söndürülmesinde bi işe yarasalar. 0 0 Yanıtla
    ceren: sen bir kova alıp yangın söndürmeye gittinmi işe yaramayanlar varsa eğer bir kova su alıp sende yangın söndürmeye gitmediysen kurduğun cümleleri kuramazsın şimdi kesin senin geçerli bir bahanende vardırda yangın söndürmeye gidememişsindir yada herneysen ya kendi işine bak. 0 0 ceren: bu orman yangınları bilinçli çıkar için yapılıyorsa bazı insanlar tarafından ,çok eminim orta yaşın üzerinde diplomalı okumuşsun ama adam olamamışsın denilebilen diplomalı yobazlar kırolardır. ne denir yani bu tür insanları bir an önce yetkililer teşhis edip iş hayatından uzaklaştırmalı yasaklanmalı iş kurması yada ağaç düşmanları bir an önce emekli olupta evinizde oturun inşallah. 0 0

Advertisement