Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı, 'Aralarında Gerginlik Var' İddialarına Son Noktayı Koydu - Son Dakika
Magazin

Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı, 'Aralarında Gerginlik Var' İddialarına Son Noktayı Koydu

Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı, 'aralarında gerginlik var' iddialarına son noktayı koydu. İkili Twitter'dan birbirlerine teşekkür etti.

04.09.2018 17:52  Güncelleme: 19:18

O ses Türkiye'nin geçtiğimiz sezon juri koltuğunda oturan Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı, "O ses'te yokmuşum, olsun, teşekkür eder başarılarının devamını dilerim." açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Bu olayın yaşanmasının ardından Yıldız Tilbe ile Acun Ilıcalı'nın arasında problem olduğu dedikoduları çıkmıştı. Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı bu dedikodulara son noktayı yine sosyal medya üzerinden koydu.

Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı, 'Aralarında Gerginlik Var' İddialarına Son Noktayı Koydu

BİRBİRLERİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

Yıldız Tibe'nin Twitter hesabından yaptığı, "Acun Ilıcalı ve Acun medya çalışanlarınaçok teşekkür ederim. Çalıştığım süre boyunca 1 dediğimi 2 etmediler . Kim ne derse desin Acun Ilıcalı çok iyi bir patron , çalışanları da arı gibi çalışkan, hepsi." açıklamasına yine Twitter üzerinden Acun Ilıcalı'dan cevap geldi. Ilıcalı, Tilbe'ye, "Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Türkiye'nin en sevilen birkaç sanatçısından biri olmanda sanatın kadar yüreğinin de büyük etkisi var. O Ses Türkiye'ye katkılarından dolayı biz teşekkür ederiz." dedi.

Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı, 'Aralarında Gerginlik Var' İddialarına Son Noktayı Koydu
Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı, \'Aralarında Gerginlik Var\' İddialarına Son Noktayı Koydu

Son Dakika Magazin Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı, 'Aralarında Gerginlik Var' İddialarına Son Noktayı Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ayça: yildiz tilbe olmazsa bizde izlemeyiz.yildizsiz olurmu yaaaa 13 2 Yanıtla
  • haksizlik: yildizcılar diye bi topluluk var.en adamakilli sarkilari kim yapiyor allahiniz askina.acun kendi topuguna sıktı bence yildizi yollamakla 6 3 Yanıtla
  • bu ülkeye ...: acun bey islamin ahlaki değerlerini yok sayan programlar yaptınız ... bu memlekette saçı bıyığı yüzünden özür dileyen adamlardan senin adına özür diliyorum ... ben de izledim programlarınızı ... bizi başka seylere teşvik edebilirdiniz ... iyi salyangoz satıyorsunuz hem minare klılıfında ... helal olmasın bu milletin hakkı ... 3 2 Yanıtla
  • Cansever: Burda kiskanc mesajlsr yazan toplum.. kiskanmayin net.. adam basarili bitti 2 2 Yanıtla

Advertisement