Yıldız: "Ülkemizin Geleceği Gençlerin Avuçlarında" - Son Dakika
Yerel

Yıldız: "Ülkemizin Geleceği Gençlerin Avuçlarında"

Yıldız: "Ülkemizin Geleceği Gençlerin Avuçlarında"

Ünlü yapımcı ve yönetmen Hasan Yıldız, Yıldız, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adana İl Temsilciliği Kadın ve Aile Koordinatörlüğünün ev sahipliğinde gerçekleşen söyleşide, gençlere, medya üzerinden yapılan algı yönetimini anlattı.

07.04.2017 09:53

Ünlü yapımcı ve yönetmen Hasan Yıldız, Yıldız, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adana İl Temsilciliği Kadın ve Aile Koordinatörlüğünün ev sahipliğinde gerçekleşen söyleşide, gençlere, medya üzerinden yapılan algı yönetimini anlattı.

Uzun süredir ülkemizdeki üniversiteleri gezerek gençlerle kariyer ve iş hayatı üzerine söyleşiler gerçekleştiren ve tüm bu faaliyetleri hiçbir ücret talep etmeden yapan ünlü yapımcı ve yönetmen, söz konusu etkinlikler kapsamında TÜGVA Adana İl Temsilciliği Kadın ve Aile Koordinatörlüğünün Yüreğir Gençlik Merkezi işbirliğiyle düzenlediği "Medya ve Algı Yönetimi" başlıklı etkinlikte gençlerle bir araya geldi.

"Türkiye gençlerle büyüyecek"

Uzun süredir devam eden Kariyer Sohbetleri'nin kendi bireysel sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirten Yıldız, fikrin temelinde, bu topraklar üzerinde nefes alan herkesin, bu vatana karşı sorumlulukları olduğuna dair inancın yattığını ifade etti.

Bu sorumluluğu iş adamlarının daha fazla hissetmesi gerektiğine inandığını vurgulayan Yıldız, "Ülkemiz için yapılacak en önemli katkının, geleceğe, dolayısıyla gençliğe yapılacak katkıyla mümkün olabileceği düşüncesinden hareketle bu yola çıktım. Kendi benliğinden kopmayan, değerleri ile barışık ve fikir üretme kaygısını her zaman üzerinde taşıyan bir gençlik, geleceğin dünyasında başat rolde yer alma kaygısında olan Türkiye'nin yarınları için de umut vaat edecektir. Türkiye, gençlerine güvendikçe, daha da büyüyecektir" dedi.

16 Nisan'da oylanacak anayasa değişikliği teklifindeki en önemli maddelerden birisinin da seçilme yaşının 18'e indirilmesi olduğunu kaydeden Hasan Yıldız, "Gezdiğim her üniversitede gençlerin gözlerine yakından bakıyorum. Onların heyecanını, geleceğe dair umutlarını görüyorum. Gençlere güvenmek lazım. Çünkü gençlerimiz bu ülkenin umudu ve gerçek sahipleridir" diye konuştu.

"Büyüyen Türkiye, Batı medyasının kıskacında"

Medya dünyasının duayenlerinden birisi olarak gençleri medya üzerinden yapılan algı yönetimi hakkında da bilgilendiren Hasan Yıldız, şöyle devam etti:

"Dünyayı kontrol etme iddia ve arzusunda olan Batı, algı yönetimi ve medyayı sıklıkla kullanıyor. Bu amaçla da hem kendi kamuoyuna hem de hedef olarak belirlediği düşman sınıflandırmasına dair ülkelerin üzerinde korku yaratıcı, aşağılayıcı ve yıpratıcı her argümanı uyguluyor. Büyüyen Türkiye, Batı medyasının algı yönetimi ile kıskaca alınmak isteniyor. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımıza, Türk milletine ve Müslümanlara, Hollanda gibi kendisine 'medeni' diyen Avrupa tarafından yapılan tam da budur."

Keyifli söyleşinin ardından Hasan Yıldız, gençlere, "Gelecek Henüz Avuçlarınızda" isimli kitabını imzalayarak hediye etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldız: 'Ülkemizin Geleceği Gençlerin Avuçlarında' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement