"Yılın Milletvekili" Ödülü Sena Kaleli'nin - Son Dakika
Güncel

"Yılın Milletvekili" Ödülü Sena Kaleli'nin

"Yılın Milletvekili" Ödülü Sena Kaleli\'nin

Beşiktaş Platformu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve Beşiktaş'ın efsanevi Başkanı merhum Süleyman Seba adına dağıtılan "Yılın En İyileri Ödül Töreni"nde, ödüller sahiplerini buldu.

20.10.2014 12:53  Güncelleme: 12:55

Beşiktaş Platformu tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ve jüri üyelerinin seçimi ile yönetim kurulu üyelerinin araştırmasına göre belirlenen "Yılın En İyileri Ödül Töreni"nde, CHP Bursa Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Sena Kaleli, "Yılın Milletvekili" ödülüne layık görüldü.

"Beşiktaş Platformu Genç Profesyoneller" tarafından Bahçeşehir Üniversitesi B Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde, CHP Bursa Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Sena Kaleli, jüri üyelerinin seçimi ve yönetim kurulu üyelerinin araştırmasına göre, "Yılın Milletvekili" ödülünü almaya hak kazandı.

Jüri Başkanlığı'nı İş Kadını- Siyaset Bilimci Yasemin Öney Cankurtaran'ın, Genel Koordinatörlük görevini de Tayfun Canlı'nın yaptığı organizasyona; siyaset, iş dünyası, sanat ve medya camiasından çok sayıda isim katılırken, ödül töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

30 farklı kategoride ödüllerin sahipleri bulduğu gecede, açılış konuşmasını yapan Jüri Başkanı Yasemin Öney Cankurtaran, ödüllerin belirlenme aşamasında oldukça zorlandıklarını aktararak, bu değerli ödülü yaptıkları hizmetler ve ürettikleri projelerle ön plana çıkan kişilere verdiklerine inandığını kaydetti.

"Kaleli'ye Büyük Alkış"

"Yılın Milletvekili" ödülüne hak kazanan Sena Kaleli, kürsüye çıktığında salonda büyük bir coşku yaşanırken, Kaleli'nin yaptığı konuşma katılımcılardan tam not aldı. Beşiktaş Platformu'nun değerli üyelerine böylesine anlamlı bir ödüle kendisini layık gördükleri için teşekkürlerini ileten Kaleli, "Bu ödülü adaletsizliğe, yolsuzluğa, hırsızlığa dur diyenler için alıyorum. Bu ödülü Gezi şehitlerimiz için Gezi de mücadele eden tüm direnişçilerimiz için alıyorum. Bu ödülü haksızlıkla mücadele eden kadınlarımız için alıyorum. Bu ödülü emekçilerimiz, yurttaşlarımız için alıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yılın Milletvekili' Ödülü Sena Kaleli'nin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement