Yılmaz: Artık Analar Ağlamasın - Son Dakika
Yerel

Yılmaz: Artık Analar Ağlamasın

Yılmaz: Artık Analar Ağlamasın

Yerel seçimler öncesi siyasi tansiyon giderek artarken, sivil toplum kuruluşlarından sağduyu ve itidal çağrıları gelmeye devam ediyor.

18.02.2014 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimler öncesi siyasi tansiyon giderek artarken, sivil toplum kuruluşlarından sağduyu ve itidal çağrıları gelmeye devam ediyor. Ofis-Sen Sendikası Mardin İl Başkanı Veysi Yılmaz, özellikle bu süreçte herkesin sağduyuyla hareket etmesi gerektiğini belirtti.

Yılmaz şunları söyledi:

"Ülkemizde yaklaşık son bir yıldan fazla bir süredir barış süreci ve huzur ortamın olduğu ve insanlarımızın hem bölgemizde hem de genel olarak ülke genelinde huzur içinde yaşamakta olup ülkemizin genelinde artık kaoslar şiddet ve gözyaşının dindiğini ve artık Anaların ağlamadığı bir ortamı olumlu görüyoruz bu bizi fazlasıyla sevindirmektedir.

Başta barış sürecinde aktif rol alıp Anaların gözyaşının dinmesine vesile olan ve hiç bir siyasi argüman bir anamızın gözyaşından daha önemli değildir diyen Başbakanımız. Recep Tayyip Erdoğan'a da ve bu anlamda diğer tarafta da bu sürece olumlu katkı sağlayan muhalefetin de yanlarında olduğumuzu ve şükranlarımızı sunduğumuzu belirtmek isterim. Malumunuzdur ki ülkemizin genelinde 30 martta yapılacak bir yerel seçimler var bu seçimlerin huzur ve barış ortamında geçmesi en büyük dileğimiz ve temennimizdir.

YEREL SEÇİMLER ÜLKE GENELİNDE HUZUR BARIŞ VE KARDEŞLİK ORTAMINDA GEÇSİN

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde ülkemizin ve milletimizin özlemle beklediği çağdaş belediyecilik yapacak projeleriyle kendini halka anlatacak ve halkın takdirini kazanan halkın güvenini kazanan insanların tanınmış insanların olması o partiye büyük faydası olacağına inanıyorum belediye çatısı altında gerek Belediye Meclis üyelerinin ve Gerek Belediye Başkanlarının 2014 yılında olduğumuz bir dönemde 21 yüzyılda insanımıza yakışır ve halkımızın karşısına çıkacak olgunlukta halkımızın hizmetinde olacak hem Belediye Meclis Üyelerinin hem de Belediye Başkanlarının birikimli donanımlı ve kendini ifade edecek ve bu halka verdiği sözleri tutabilecek adayları tasvip ettiğimizi ve bu vesileyle tüm partilere eşit mesafede olduğumuzu kimden gelirse gelsin hangi görüşte olursa olsun iyi projeleri olan ve doğru hizmetler veren herkesimi kutlayan taraf olacağımızı belirtmek isterim bu vesileyle 30 martta yapılacak yerel seçimlerin ülkemizin genelinde huzur barış ve kardeşlik ortamında geçmesini temenni ediyoruz"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yılmaz: Artık Analar Ağlamasın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement