Yücel Tonguç Koleji ve Kızılay Urla Şubesikan Bağışında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yücel Tonguç Koleji ve Kızılay Urla Şubesikan Bağışında Buluştu

Yücel Tonguç Koleji ve Kızılay Urla Şubesikan Bağışında Buluştu

Türk Kızılayı Urla Şube Başkanlığı ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Vakfı Yücel Tonguç Okulu kan bağışı kampanyası düzenlendi.

14.12.2013 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Urla Şube Başkanlığı ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Vakfı Yücel Tonguç Okulu kan bağışı kampanyası düzenlendi. "Birbirimize İhtiyacımız Var" adlı kan bağış kampanyasına öğrenci velileri ve Urlalıların ilgisi büyüktü. Havanın çok soğuk olmasına rağmen 41 ünite kan toplanırken, okulun halkla ilişkiler müdürü Emine Güneş'in önderliğinde gerçekleşen kan bağışında, Kızılay Şube başkanı Nurgül Saltık, "Türk Kızılayı'nın ülkenin ihtiyacı olan kan ve kan ürünleri düzenli, gönüllü, bilinçli kan bağışçılarından karşılanması ve kan bağışı bilincinin toplumda yaygınlaştırılması için çalışıyoruz" dedi.

Urla Kızılay Şube Başkanlığına yapmış olduğu çalışmalardan dolayı ve gösterdiği duyarlılık için, okul müdürü Ülkü Güreşçi'ye İzmir kan bağış merkezi müdürü Burak Yurdakul'un gönderdiği teşekkür belgesi sunuldu. Okul müdürü Ülkü Güreşçide Türk Kızılayı ile daha birçok alanda işbirliği yapacaklarını söyleyerek teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yücel Tonguç Koleji ve Kızılay Urla Şubesikan Bağışında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement