Yüksekova'daki Silahlı Gasp Çetesi Film Gibi Operasyonla Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'daki Silahlı Gasp Çetesi Film Gibi Operasyonla Yakalandı

Yüksekova\'daki Silahlı Gasp Çetesi Film Gibi Operasyonla Yakalandı

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde maske takıp kendilerini polis olarak tanıtarak ev, işyeri ve devlet kurumlarında silahlı gasp yapan 4 şüpheli özel harekat polisinin de katıldığı film gibi operasyonla yakalandı.

10.01.2012 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde maske takıp kendilerini polis olarak tanıtarak ev, işyeri ve devlet kurumlarında silahlı gasp yapan 4 şüpheli özel harekat polisinin de katıldığı film gibi operasyonla yakalandı. Kendilerini polis olarak tanıtıp halkı güvenlik güçlerine karşı kışkırttıkları belirtilen şüphelilerle birlikte 4 kilo 800 gram eroin ile 126 adet av tüfeği ele geçirildi.

Hakkari Valiliği, Yüksekova'da 16 Aralık 2011 günü bir işyeri, bir okul ve 3 konut olmak üzere 5 ayrı adreste kendilerini polis olarak tanıtan maske takıp silahlı gasp yapanların 6 ve 7 Ocak günü düzenlenen Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalandığını açıkladı. Gaspçıların kendilerini polis olarak tanıp, halkı güvenlik güçlerine karşı kışkırttığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi

Hatırlanacağı gibi maskeli ve silahlı 4 şahıs 16 aralık 2011 günü gasp ve soygun amacıyla girdikleri adreslerde kendilerini polis olarak tanıtmış ve halkı güvenlik güçlerine karşı kışkırtan bir ortam oluşmasına sebebiyet vermişlerdi. Şüpheli şahısların ikametlerinde ve üzerlerinde yapılan aramalarda, 9 paket halinde 4 kilo 800 gram eroin, anılan gasp ve soygun olaylarında kullanılan kar maskeleri ve kıyafetler, mağdurlardan gasp edilen 1 adet cep telefonu, terör örgütü mensuplarına ait fotoğraflar, hırsızlık sonucu veya usulsüz yollarla elde edilmiş 126 adet av tüfeği, cep telefonları, sim kartlar, hafıza kartları ve CR'ler elde edilmiştir

Valilik, gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanan 4 şüphelinin çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandığını belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüksekova'daki Silahlı Gasp Çetesi Film Gibi Operasyonla Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement