Yunusemre'de Camiler Temizleniyor - Son Dakika
Yerel

Yunusemre'de Camiler Temizleniyor

Yunusemre\'de Camiler Temizleniyor

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan camilerde her ay düzenli olarak temizleme çalışması yapan Yunusemre Belediyesi, vatandaştan büyük beğeni topluyor.

23.02.2016 13:56

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan camilerde her ay düzenli olarak temizleme çalışması yapan Yunusemre Belediyesi, vatandaştan büyük beğeni topluyor.

Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Cami Temizleme Ekibi, ilçede bulunan camilerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Yunusemre genelinde bulunan 120 camide düzenli olarak temizlik yaptıklarını kaydeden Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer, çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Süzer, "Yunusemre ilçesindeki camilerimizin durumuna göre 15 günde veya ayda bir temizliğini gerçekleştiriyoruz. Yılda bir defa da cami halılarını yıkatıyoruz. İbadethanelerde cemaatlerimizin ibadetlerini daha temiz bir ortamda yapması için Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatları doğrultusunda bu çalışmamızı hayata geçirdik. Her şey daha huzurlu bir Yunusemre için." diyerek çalışmaların düzenli olarak devam edeceğini ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre'de Camiler Temizleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement